aanmelden

Wat leuk dat je je bij The Workout Studio wilt aanmelden!

We zitten gevestigd op de gezelligste markt van Nederland, de Albert Cuyp. Met twee studio’s naast elkaar (Studio A & B) verzorgen wij een veelzijdigheid aan groepslessen en personal training, voor ieder wat wils! 

Onze lessen bestaan uit maximaal 16 personen, zo hebben wij oog voor iedereen! Onze Workout Mama lessen voor zwangere vrouwen zijn voor maximaal 10 personen, zodat onze trainers echt de volledige aandacht hebben voor jou.

Wij staan voor de juiste begeleiding en techniek, persoonlijk aandacht en fun! Of je nou aan je kracht wil werken of conditie, je bent bij ons sowieso op het juiste adres om te werken aan jouw doelen!

Studio A
Bij Studio A kan je terecht voor Power Lower & Upper Body, Workout Mama, BBB en onze FIT programma’s. 

Studio B
Naast Studio A zit Studio B gevestigd! In Studio B bieden wij weer andere lessen aan: WOD, Circuit, Power Full body en Strength & HIT. 

FIT Programma’s

Wij hebben maar liefst 2 FIT Programma’s die maandelijks starten: 6 Weeks Fit & 10 Weeks Level Up. Wil je afvallen, sterker en strakker worden en meer leren over voeding die bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Dan zijn onze programma’s iets voor jou! Wij zijn 6 of 10 weken lang jouw stok achter de deur!

Aanmelden groepsles of
Workout Mama les

Ben je geïnteresseerd om één van onze vele groepslessen te boeken? Dat kan via Eversports:

  1. Ga naar tarieven en kijk welk abonnement of rittenkaart bij jou sportbehoeftes past.
  2. Vervolgens word je doorgelinkt naar Eversports: Registreer of log in.
  3. Voeg vervolgens één van de abonnementen of rittenkaarten toe aan je account en schrijf je direct in voor een groepsles!

Aanmelden Personal Training

Ben je liever iemand die 1-op-1 traint en wil je werken aan je eigen sportdoelen? Wij zorgen ervoor met onze ervaren personal trainers dat jij die bereikt!

Met een uitgebreide intake, een op maat gemaakt trainingsplan en een stok achter de deur heb je alle tools in handen voor een fittere lifestyle.

We hebben maar liefst 9 verschillende Personal Training pakketten. Gegarandeerd dat er een pakket voor jou bij zit, wat helemaal past bij jou sportbehoeftes.

Verder is het voor ons is het belangrijk dat je je thuis voelt. Drink een kop koffie of shake aan de bar, puf uit en klets bij met je vrienden na de les, wat je wilt. Dat vinden wij leuk!

THE WORKOUT GAMES
Zondag 11 juni

De ultieme nostalgische sport- en speldag! We gaan weer even terug naar toe :)!

Inschrijven kan via Eversports, onefit & classpass