contact

Openingstijden

ma: 07:00–21:00
di: 07:00–21:00
wo: 07:00–21:00
do: 07:00–20:30
vr: 07:00–19:00
za: 09:00–14:00
zo: 09:00–15:00

q&a

We kunnen ons voorstellen dat je soms nog met vragen zit voordat je aan je zweetsessie gaat beginnen! Je mag ons altijd bellen (020-683 44 36) of mailen via het bovenstaande formulier.

Maar we hebben hier vast de meest gestelde vragen voor je uitgewerkt in de Q&A!

Schone binnenschoenen, een handdoek en flesje water. Je spullen kun je in een kluisje leggen.

Circuit training en de BBB zijn de meest toegankelijke lessen. Maar ook beide lessen kun je zwaarder maken door uitdagende gewichten te pakken.

De Workout Of the Day is een gevorderde workout. Hiervoor vragen we enige ervaring met de basis lifts (squat, deadlift) en barbells.

Yes, wij bieden Powermama lessen aan. Deze kun je apart boeken met een Personal Group (max 8 personen) abonnement of een PG rittenkaart a €125 voor 10 credits. Net bevallen? Schrijf je dan in voor de Bring Your Baby workout.

Deze liggen in de gevonden voorwerpen bak. Stuur ons een mailtje: info@theworkoutstudio.nl dan leggen we het apart voor je! Iedere maand brengen wij de vergeten spullen naar de kringloop.

Je traint met 6 Weeks Fit op 1 vaste dag met je groep. Daarnaast plan je zelf 2 groepslessen aan de hand van het reguliere groepslesrooster. Je kunt dan kiezen uit de WOD, Power, Circuit, BBB en de outdoor lessen. Je kunt via de website boeken of via de app: Eversports.

12 Weeks Level up bestaat voornamelijk alleen uit krachttraining en is een kleinere groep (8 personen). Hierbij ga je minimaal 2x per week aan de kracht met lowerbody en 2x upperbody. Optioneel 3 krachtsessies (Personal Group) en 1 reguliere groepsles. Het programma is specifiek geprogrammeerd voor jou. En 6 Weeks Fit is een ideale kickstart als je net weer begint!

Yes wij gebruiken de Eversports app! Download deze in de App store.

Onze locaties

Kom gerust eens kennismaken tijdens een van onze lessen!

Verzamelplek Vondelpark – kunstgrasvelden
Ingang Vondelkerk (Vondelstraat), voorbij Kettlebell Outdoor langs de weg, aan de rechterkant bevindt het kunstgrasveld (tegenover kleine speeltuintje!).

Verzamelplek Open Lucht Theater
Podium Vondelpark

Verzamelplek Museumplein
Tegenover huisnummer 7