Diëtist Amsterdam Oost

Ben je op zoek naar professionele voedingsbegeleiding door een diëtist in Amsterdam Oost? Wil je afvallen, je voeding verbeteren of je algehele welzijn een boost geven? Je bent niet alleen! Onze diëtist in Amsterdam Oost bij The Workout Studio staat voor je klaar. Velen worstelen met het vinden van een gebalanceerd dieet dat bij hun levensstijl en gezondheidsdoelen past. Daarom presenteren wij, samen met onze diëtist, het exclusieve 6 Weken Voedingscoaching Programma, ontworpen om jou persoonlijk te begeleiden naar een gezondere en fittere levensstijl. Onze diëtist gaat samen met jou je doel behalen!

dietist amsterdam oost
BBB Amsterdam

De voordelen van een diëtist in Amsterdam Oost

Het kiezen van een diëtist is een verstandige beslissing als je je gezondheids- en fitnessdoelen wilt bereiken, en hier zijn verschillende redenen waarom:

 1. Gespecialiseerde kennis en opleiding

Diëtisten hebben een uitgebreide opleiding en zijn opgeleid om voedings- en dieetbehoeften te begrijpen. Ze hebben kennis van hoe het lichaam voedsel verwerkt en gebruikt en hoe dat verbonden is met je algehele gezondheid.

 1. Persoonlijke benadering

Elk individu heeft unieke voedingsbehoeften, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, geslacht, activiteitsniveau en gezondheidstoestand. Een diëtist zal een persoonlijk voedingsplan maken dat past bij jouw specifieke situatie en doelen.

 1. Wetenschappelijk onderbouwde begeleiding

In tegenstelling tot algemene voedingsadviezen op het internet, bieden diëtisten wetenschappelijk onderbouwde en bewezen strategieën. Ze gebruiken actuele onderzoeken om hun advies te onderbouwen wat leidt tot effectievere resultaten.

 1. Ondersteuning bij medische aandoeningen

Als je een specifieke medische aandoening hebt, zoals diabetes of hartziekten, kan een diëtist een voedingsplan creëren dat je helpt je symptomen te beheersen en je algehele welzijn te verbeteren.

 1. Continue ondersteuning en motivatie

Een diëtist biedt niet alleen een eenmalig voedingsplan, maar blijft je ook gedurende je hele traject ondersteunen. Deze continue begeleiding helpt je om gemotiveerd en op het juiste spoor te blijven.

 1. Meetbare en realistische doelen

Diëtisten helpen bij het vaststellen van realistische en haalbare doelen, en bieden de tools en ondersteuning om die te bereiken. Dit helpt bij het creëren van een positieve en aanhoudende verandering in je levensstijl.

Wat het programma inhoudt met onze diëtist in Amsterdam Oost

 1. Intake & personalisatie: We beginnen met een uitgebreid intakeformulier om je unieke macro-behoefte te bepalen, waaronder de hoeveelheid vetten, eiwitten, koolhydraten en calorieën die jij nodig hebt. Dit zorgt voor een dieetplan dat perfect past bij je doelen en lichaamstype die wordt opgesteld door onze diëtist in Amsterdam Oost.
 2. Zoom-calls & lichaamsmetingen: Tijdens een persoonlijke zoom-call met je diëtist in Amsterdam Oost, voer je lichaamsmetingen uit en bespreek je het intakeformulier. Dit biedt een persoonlijke en betrokken ervaring, zelfs vanuit het comfort van je eigen huis.
 3. Dagelijkse tracking & tweewekelijkse check-ins: Je zult je voeding dagelijks tracken en 2x per week online inchecken met je diëtist in Amsterdam Oost. Bovendien voer je wekelijks lichaamsmetingen uit, zodat je je voortgang kunt zien en aanpassingen kunt maken waar nodig.
 4. Flexibele Planning: Dit programma duurt 6 weken, en het startmoment stem je zelf af met je diëtist in Amsterdam Oost. Jouw schema en behoeften staan centraal!

De kosten voor onze diëtist in Amsterdam Oost

Het volledige programma is beschikbaar voor slechts €225,-.

dietist amsterdam oost
Training Amsterdam

Waarom kiezen voor onze diëtist in Amsterdam Oost?

 1. Op maat gemaakte begeleiding: Elk lichaam is uniek, en onze diëtisten begrijpen dit. Ze zullen werken om een dieetplan te creëren dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.
 2. Deskundige coaches: Onze diëtisten zijn ervaren en deskundig, toegewijd aan jouw succes. Ze bieden niet alleen voedingsadvies maar ook motivatie en ondersteuning gedurende het hele proces.
 3. Meetbare resultaten: Met regelmatige lichaamsmetingen en tracking zie je daadwerkelijke, meetbare resultaten. Dit is niet zomaar een dieet; het is een veranderingsproces waarin je wordt begeleid naar een gezonder leven door onze diëtist in Amsterdam Oost.
 4. Convenient en flexibel: Met online check-ins en zoom-calls, past dit programma in je drukke schema, of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent.

Klaar om jouw doelen te behalen met The Workout Studio

Ben je klaar om je gezondheid in eigen handen te nemen? Wil je werken met de beste diëtist in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een fitter en gezonder leven.

E-mail ons op fitprogrammas@theworkoutstudio.nl voor meer informatie of om je direct aan te melden.

Onze diëtist in Amsterdam Oost kijkt ernaar uit om met jou samen te werken en je te helpen jouw unieke gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Maak de keuze voor een beter leven vandaag nog!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager