Hulp bij Afvallen Amsterdam bij The Workout Studio

Heb jij besloten om aan je gezondheid te werken en ben je op zoek naar hulp bij afvallen in Amsterdam? Gefeliciteerd, de eerste stap is gezet! The Workout Studio verwelkomt je op een toplocatie aan de Albert Cuypmarkt, met twee prachtige studio’s – Studio A & Studio B. Hier combineren we persoonlijke aandacht, de juiste techniek en plezier om jou te helpen jouw doelen te bereiken!

Waarom The Workout Studio dé plek is voor Hulp bij Afvallen in Amsterdam

The Workout Studio is niet zomaar een fitnessstudio. We bieden je meer dan alleen fitnessapparatuur. Wij bieden je een gemeenschap, professionele begeleiding, en vooral, een kans om te transformeren. Met een breed scala aan programma’s zoals onze afvalprogramma’s bedrijfsbootcamp, personal training, voedingscoaching en Workout Mama lessen, is er voor elk wat wils.

Elke maand beginnen we met op maat gemaakte FIT programma’s van 6 weken, geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Dus of je nu je eerste stappen zet op het gebied van fitness, of een doorgewinterde sporter bent, wij bieden hulp bij afvallen in Amsterdam die aansluit bij jouw behoeften.

Groepslessen Amsterdam
Afvallen Amsterdam

Waarom The Workout Studio kiezen voor Hulp bij Afvallen in Amsterdam?

Persoonlijke aandacht en expertise staan bij The Workout Studio hoog in het vaandel. Wij geloven dat elke individuele klant uniek is. We zorgen ervoor dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient en nodig hebt op jouw fitnessreis naar fit worden en het behalen van jouw dieetdoelen. Ons team van gecertificeerde trainers en voedingscoaches is er om je te begeleiden en je de juiste technieken te leren, zodat je op een veilige en effectieve manier jouw doelen bereikt.

En wie zegt dat afvallen geen plezier kan zijn? Bij The Workout Studio combineren we hard werken met plezier, zodat je altijd met een glimlach de deur uitgaat.

Jouw reis voor Hulp bij Afvallen in Amsterdam begint hier

Bij The Workout Studio heb je verschillende mogelijkheden om te starten met jouw reis om af te vallen. Zo hebben we verschillende programma’s die jou hierbij gaan helpen, zoals de 6 Weeks Fit of de 6 Weeks Fit Advanced. Ook kun je bij ons terecht voor Personal Training!

Hulp bij Afvallen in Amsterdam: bereik jouw fitnessdoelen met het 6 Weeks Fit Programma

Ben je op zoek naar de ultieme hulp bij afvallen in Amsterdam? Wil je je fitter voelen, je sportritme oppakken en je kennis over voeding verbreden? Dan heeft The Workout Studio precies wat je nodig hebt! Wij stellen je voor aan het 6 Weeks Fit programma, dat speciaal is ontworpen om je op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.

Het 6 Weeks Fit programma is een uitgebreid fitness- en voedingsprogramma dat begint met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding. Dit helpt je om goed voorbereid aan je fitnessreis te beginnen.

Gedurende de 6 weken, sport je 3 keer per week bij The Workout Studio. Eén keer per week train je op een vast moment met jouw groep, en de overige twee keer kies je uit de reguliere lessen en plan je deze in wanneer het jou uitkomt. Wees gerust, wij houden in de gaten of je wel drie keer per week traint – beschouw ons als jouw persoonlijke stok achter de deur!

Naast de fysieke training is het bijhouden van je voeding een cruciaal onderdeel van het programma. Je gaat dagelijks je voeding tracken en hebt wekelijks contact met een voedingscoach voor feedback en vragen. Samen bespreken we jouw doelen en houden we je voortgang bij door middel van meetmomenten. We kijken naar kilo’s, centimeters en maken progressiefoto’s. Ook je kracht en conditie worden bijgehouden door middel van fysieke testen.

Dit programma is ontworpen met één doel voor ogen: jou helpen om te slagen. Het combineert fysieke training en voedingsbegeleiding om je een holistische benadering te bieden voor gewichtsverlies en fitness. Met de steun van deskundige trainers en een voedingscoach, heb je alle tools in handen om je doelen te bereiken. Ben jij ook klaar om te vlammen? Mee doen kan al voor 375 euro.

Afvallen Amsterdam
Voedingscoach Amsterdam

Het 6 Weeks Fit Advanced Programma als Hulp bij Afvallen in Amsterdam

Ben je al goed op weg in je fitnessreis en op zoek naar een extra uitdaging? Of heb je al ervaring met ons 6 Weeks Fit programma en wil je een stap verder gaan? Wij stellen je voor aan het 6 Weeks Fit Advanced programma van The Workout Studio! Als je op zoek bent naar gespecialiseerde hulp bij afvallen in Amsterdam en je wilt jezelf echt uitdagen, dan is dit het programma dat je zoekt.

Dit programma is speciaal ontworpen voor degenen die hun focus willen leggen op krachttraining. In 6 weken tijd ga je alles leren over krachttraining, de juiste technieken, en voeding die je helpt bij het behalen van je doelen. Dit is wat je kunt verwachten:

  • Het programma begint met een workshop over voeding, motivatie, en training om je klaar te stomen.
  • Twee keer per week neem je deel aan fullbody krachttrainingen in een vaste, kleine groep. Dit zorgt voor veel persoonlijke aandacht en een gerichte aanpak voor jouw specifieke doelen.
  • Naast de twee vaste workouts kun je 1 à 2 keer per week groepslessen volgen, gekozen uit ons reguliere rooster, die aansluiten bij jouw doelen.
  • Je krijgt begeleiding van zowel een voedingscoach als trainers. Je houdt dagelijks je voeding bij en hebt wekelijks een 15-minuten coachgesprek met je voedingscoach.
  • Om je progressie bij te houden, krijg je een eigen logboek waarin je je trainingen en bijbehorende resultaten vastlegt.

Ben jij er klaar voor? Meedoen kan al voor 325 euro. Meld je aan via info@theworkoutstudio.nl.

Personal Training als Hulp bij Afvallen in Amsterdam

Eén effectieve benadering die steeds meer mensen kiezen, is personal training. Een van de grootste voordelen van personal training is de mogelijkheid om een op maat gemaakt trainingsplan te hebben dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Een personal trainer kan een plan ontwikkelen dat rekening houdt met jouw huidige fitnessniveau, eventuele gezondheidsproblemen en de specifieke doelen die je wilt bereiken. En door regelmatige afspraken te hebben, ben je meer geneigd je aan je trainingsroutine te houden, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten. Wil jij ook personal training? Meer over personal training lees je op onze pagina over PT.

circuittraining amsterdam

Wij zijn jouw Hulp bij Afvallen in Amsterdam

Heb jij ook hulp nodig bij afvallen of jouw andere fitnessdoelen behalen? Laten we starten! Neem vandaag nog contact met ons op. Mail naar info@theworkoutstudio.nl of meld je aan via de website. Wij hebben er zin in! LETS GO!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager