Personal

Personal Group

Wil je net wat meer dan onze reguliere groepslessen, maar past Personal Training niet in je budget? Wil je trainen met een gericht plan, meetbaar maken wat je doet en je workouts opsplitsen in upperbody en lowerbody en alleen maar focussen op krachttraining? Dan zijn de Personal Group workouts wat voor jou! Je traint in groepen van maximaal 8 personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en techniek.

Je ontvangt van ons een logboek en na een korte intake zullen we je trainingsdoelen concreet maken. Denk hierbij aan fysieke doelen zoals een pullup leren of je eigen lichaamsgewicht squatten. Maar ook core stabiliteit creëren en het verminderen van lage rugklachten zijn ideale doelen om aan te werken in de PG workouts. 

Wil je dit in combinatie met voedingscoaching in een 12 weken format met een groep? Kijk dan eens bij 12 Weeks Level Up.

Personal Group vindt plaats in Studio A en er wordt een additionele  €30 op je reguliere  groepslesabonnement toegevoegd. Wil je liever een strippenkaart voor Personal Group, dan kan dit vanaf € 12,50 per les. Zie hier alle tarieven.

Personal Training

Wil je fitter, strakker, sterker of energieker worden? Onze personal trainers helpen je graag!

Met een uitgebreide intake, een op maat gemaakt trainingsplan en een stok achter de deur heb je alle tools in handen om je doelen te behalen en de volledige aandacht van je trainer. 

Om je trainingsresultaten te vergroten raden we je aan om naast de Personal Training sessies, een afspraak in te plannen met onze voedingscoach. Training en voeding horen onlosmakelijk bij elkaar om bepaalde doelen te bereiken. Wij geven je alle tools om deze te behalen!

Ben je zwanger of net bevallen? Wij hebben een aantal gespecialiseerde trainsters in huis die expert zijn in post,- prenatale trainingen zodat jij precies weet wat je het beste wel en niet kunt doen. 

Personal Training

Single 10 sessies € 650

Duo 10 sessies € 800

PowerMama Single 10 sessies € 750 

PowerMama Duo 10 sessies €900

Mail ons voor de pakketopties voor kortingen.

Mail ons om je eerste (vrijblijvende) intake en training in te plannen!