Workout MAMA

Ben jij zwanger en vind je het lastig te bepalen wat je wel en niet kunt doen om fit te blijven? Of ben je recent bevallen en zoekende hoe je weer kunt opbouwen? Dan zijn de Workout Mama lessen van The Workout Studio wat voor jou!

Wij hebben deze Mama Workouts speciaal ontwikkelt zodat je de kans op klachten tijdens en na je zwangerschap zo veel mogelijk verkleind. Daarbij leer je hoe je veilig kan trainen, want met behulp van krachttraining kun je veel voorkomende zwangerschaps- en postpartum klachten verminderen of voorkomen.

De voordelen:

  • Minder kans op nek-, (lage)rug, en bekkenpijn of incontinentie

  • Minder kans op zwangerschapsdiabetes

  • Je conditie loopt minder snel terug

  • Gezonde gewichtstoename en groei van de placenta

  • Grotere kans op een sneller verloop van de bevalling en herstel. (better in, better out)

  • Je slaapt beter en dieper


Focus workout 

In de 50 minuten workouts gaan we aan de slag met krachttraining, aangepast op jouw niveau. De focus wordt gelegd op het gebruik van de ademhaling om de druk op de buikwand te verminderen en de bekkenbodem goed te kunnen aan-  en ontspannen. Onze ervaren trainers hebben opleidingen gevolgd bij Sterkher en/of Core Academy en weten precies waar jij eventuele aanpassingen nodig hebt.

Er wordt getraind in kleine groepen, maximaal 10 dames tegelijk zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen geven. 

BYB  –  Bring Your Baby!
Moeite met oppas vinden na je bevalling? Gelukkig mag je naar alle lessen jouw baby meenemen! De Mama Workouts zijn geschikt tot 6 maanden na je bevalling, waarbij de focus ligt op herstel en ademhaling. 

Tarieven
De Workout Mama lessen zijn gewoon te boeken met alle abonnementen en rittenkaarten. Wil je eerst een paar lessen proberen? Koop dan onze Try Out Deal, 3 lessen voor € 21.