workouts

Wij hebben 3 aandachtspunten in onze workouts: Techniek, Persoonlijke aandacht én Fun!

Power Full Body

Een technisch uitdagende sessie voor eenieder die functioneel kracht wil opbouwen. Deze workout is uniek in zijn soort omdat je de kans krijgt veel gewicht te tillen, terwijl je leert over het technische aspect van training. Een effectieve les die je ook in andere sessies zal helpen om met betere techniek te trainen. Je leert beweging beter begrijpen en zal sterker en krachtiger worden. 

Power Lower of Upper Body

Wil jij je meer focussen op één lichaamsdeel? Dan zijn deze Power Upper of Power Lower body lessen iets voor jou! We werken met kleine groepen, dus er is veel ruimte voor individuele coaching en het perfectioneren van jouw techniek. Bij deze kracht workouts werken we met een vast trainingsschema, zodat je elke week je progressie kunt bijhouden. Wij hebben voor jou trainingsformulieren zodat je je repetities en gewichten van elke workouts kunt bijhouden. 

circuit

Elke minuut een nieuw station met een uitdagende oefening. We combineren kracht met conditie in een aantal grote rondes door de zaal. We trainen op lichaamsgewicht, of voegen attributen toe zoals kettle- en dumbbells. De circuittraining is telkens weer verrassend, waardoor de sessies nooit gaan vervelen. 

bbb

De klassieker op de kaart, onze BBB, oftewel: Buik, Billen, Benen. Een training van voornamelijk krachtoefeningen die zorgen voor een mooi gevormde lowerbody en core. We gebruiken resistance bands en kleine gewichten om rug, buik, billen en benen sterk, maar zeker ook in shape te krijgen. 

WOD

Elke dag een nieuwe workout of the day. Het is telkens weer een verrassing wat je voor de kiezen krijgt. Een half uur lang krachttraining, gevolgd door een workout die je op hoog tempo – met behoud van techniek! – uitvoert. Deze training is mega effectief voor zowel conditie als kracht, maar helaas iets minder geschikt voor beginnende sporters. 

Strength & hit

Een multifunctionele workout waarbij we gaan voor sterk en fit. De training start met een blok technische krachtoefeningen, we focussen ons op 2 grote lifts waarbij we je uitdagen om je grenzen op te zoeken. Waarna we doorpakken op de conditie in een high intensity sessie. We stellen je spieren en conditie flink op de proef tijdens de Strength & Hit.

Wist je dat je vanaf € 9 bij ons kunt sporten met een rittenkaart? 

Sport je 4 keer per week? Dan is een onbeperkt abonnement iets voor jou en betaal je omgerekend nog geen €4 per sessie! Je vindt hier alle tarieven.

Klik hier voor het volledige rooster. 

THE WORKOUT GAMES
Zondag 11 juni

De ultieme nostalgische sport- en speldag! We gaan weer even terug naar toe :)!

Inschrijven kan via Eversports, onefit & classpass