Afvallen Amsterdam – dat doe je bij The Workout Studio

Wil jij ook graag afvallen en fit worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij The Workout Studio helpen we je graag op weg naar een gezonder en fitter leven met onze “Afvallen in Amsterdam” programma’s. Onze studio is gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam en biedt een scala aan programma’s die speciaal zijn ontworpen om jou te helpen jouw afslank doelen te bereiken.

Of je nu een beginner of juist een ervaren sporter bent die graag (nog) fitter wil worden: onze programma’s zijn voor iedereen. Ons team van ervaren trainers staan voor je klaar om je te begeleiden in jouw reis naar een fitter leven. Wil jij ook afvallen in Amsterdam? Welkom bij The Workout Studio!

Groepslessen Amsterdam
Afvallen Amsterdam

Afvallen Amsterdam: onze programma's op een rij

6 Weeks Fit – Afvallen in Amsterdam programma

Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te vallen, je sportieve routine weer op te pakken, fitter te worden en meer te leren over voeding die je helpt je doelen te bereiken? Dan is 6 Weken Fit het perfecte programma voor jou!

We beginnen het programma met een interactieve workshop waarin we je motiveren en informeren over training en voeding, zodat je vol energie kunt beginnen!

Je zult 3 keer per week sporten bij The Workout Studio: 1 keer op een vast tijdstip met je groep en 2 keer op een zelfgekozen moment waarbij je kunt kiezen uit onze reguliere lessen. We houden natuurlijk goed in de gaten of je de 3 trainingen per week volgt. We zijn er om je te ondersteunen en te motiveren!

Daarnaast ga je dagelijks je voeding bijhouden en heb je wekelijks contact met je voedingscoach voor feedback en om vragen te stellen. We bespreken samen jouw doelen en houden je voortgang nauwlettend in de gaten aan de hand van metingen zoals gewicht, centimeters en progressiefoto’s. Ook volgen we je vooruitgang op het gebied van kracht en conditie aan de hand van fysieke testen.

6 Weeks Fit Programma FAQ - Afvallen in Amsterdam

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen, zijn of haar sportroutine wil oppakken, fitter, sterker en gezonder wil worden! We helpen je in 6 weken tijd om de basis van training en voeding onder de knie te krijgen en een ritme te vinden. Ook als je nog nooit eerder hebt deelgenomen aan groepslessen, krachttraining of sporten in het algemeen, is dit programma geschikt voor jou!

Wat houdt de voedingscoaching in?

Tijdens de startbijeenkomst geven we je meer informatie over voeding tijdens het sporten en ontvang je wekelijks uitgebreide factsheets over de basisprincipes van voeding, training en levensstijl. Daarnaast word je gekoppeld aan een voedingscoach, met wie je wekelijks 15 minuten belt om je voedingsdagboek te bespreken. Je houdt dagelijks zelf je voeding bij via een app, waarbij wij je natuurlijk begeleiden om hiermee vertrouwd te raken.

Hoe zorgen jullie ervoor dat we vooruitgang zien?

Bij 6 Weken Fit beginnen we met een intake, waarin we je uitleggen hoe je zelf lichaamsmetingen en progressiefoto’s kunt maken. Deze metingen kun je regelmatig tijdens en na het programma herhalen, zodat we indien nodig kunnen bijsturen.

Tijdens de startbijeenkomst geven we een presentatie over het programma, je planning, wat je van ons kunt verwachten en meer informatie over voeding. Daarnaast voeren we fysieke testen uit, zoals bijvoorbeeld het aantal burpees dat je in 1 minuut kunt doen! Na 6 weken volgt er een eindmeting en herhalen we de fysieke testen, zodat je je eindresultaten duidelijk kunt zien!

Afvallen in Amsterdam, ik wil dit!

Afvallen in Amsterdam, dat doe jij hier! Ben jij ook ervan overtuigd dat dit programma jou verder gaat helpen? Wij beloven gegarandeerd succes! We zijn zelfs zo zeker van onze zaak dat we je terugbetalen als je geen resultaten behaalt. Natuurlijk verwachten we wel 100% toewijding en zijn er enkele voorwaarden van toepassing. De kosten voor dit persoonlijke traject bedragen 375 euro. Je meld je aan in twee stappen: Stuur een e-mail naar info@theworkoutstudio.nl waarin je aangeeft dat je je graag wilt aanmelden voor het programma, inclusief de startdatum (bekijk alle startdatums bij onze programma’s in het menu). Uiteraard kun je ook eventuele vragen stellen. Schaf het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar onze tarievenpagina en koop het 6 Weken Fit-programma. Het is belangrijk dat we vooraf contact met je hebben gehad, zodat we enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw deelname! Afvallen in Amsterdam is nog nooit zó leuk geweest – en met resultaat! 😉

Afvallen Amsterdam
Voedingscoach Amsterdam

Afvallen Amsterdam: 6 Weeks Fit Advanced

Ben je een ervaren sporter of heb je al eerder deelgenomen aan het 6 Weeks Fit-programma? En ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag je kennis over krachttraining vergroten? Dan is 6 Weeks Fit Advanced perfect voor jou!

In slechts 6 weken tijd ga je alles leren over krachttraining, de juiste technieken en voeding die bijdragen aan jouw doelen. Het programma biedt 2 vaste groepstrainingen per week, waarbij je begeleid wordt door een ervaren trainer die je helpt bij het behalen van je eerste pull-up, het verbreken van je deadlift PR of het bereiken van veel push-ups. Naast deze vaste workouts kun je zelf nog 1 of 2 keer per week (afhankelijk van jouw voorkeur) deelnemen aan een groepsles naar keuze, volgens ons reguliere rooster.

Bij 6 Weeks Fit Advanced ligt de focus op het verder ontwikkelen van jouw kracht en conditie, terwijl je werkt aan je persoonlijke doelen. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens elke training. Daarnaast kun je rekenen op deskundig advies over voeding, zodat je optimaal kunt presteren en je lichaam de juiste brandstof krijgt.

Wil jij je krachttraining naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd werken aan gewichtsverlies? Meld je dan nu aan voor 6 Weeks Fit Advanced en ontdek de mogelijkheden van krachttraining in combinatie met de juiste voeding!

Wil jij ook afvallen in Amsterdam? Neem vandaag nog de eerste stap naar een sterker en fitter lichaam. Schrijf je in voor 6 Weeks Fit Advanced en bereik jouw persoonlijke doelen. De kosten van dit programma bedraagt 325 euro. En ja, ook met een geen resultaat, geld terug garantie (met onze voorwaarden).

Afvallen in Amsterdam met 6 weken voedingscoaching

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte voedingscoachingsprogramma om af te vallen of om je algemene voeding te verbeteren, zodat je je fitter en gezonder voelt? Bij The Workout Studio bieden we een traject van 6 weken waarin een van onze ervaren coaches jou persoonlijk begeleidt naar een gezondere en fittere levensstijl.

Tijdens dit traject ligt de focus volledig op jouw individuele behoeften en doelen. Onze coach zal samen met jou een op maat gemaakt plan opstellen dat aansluit bij jouw levensstijl en voorkeuren. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen of gewoon een betere balans wilt vinden in je voeding, onze coach staat voor je klaar om je te ondersteunen en te motiveren.

Gedurende de 6 weken krijg je regelmatig contactmomenten met je coach, waarbij je vragen kunt stellen, je voortgang kunt bespreken en waardevolle feedback en tips ontvangt. Daarnaast zal je coach je helpen bij het opstellen van een persoonlijk voedingsplan en je begeleiden bij het maken van gezonde keuzes die passen binnen jouw dagelijkse leven.

Met onze persoonlijke voedingscoaching krijg je de tools en kennis die je nodig hebt om blijvende veranderingen in je eetgewoonten te realiseren. Deze kosten bedragen 225 euro.

circuittraining amsterdam

Afvallen Amsterdam? Doe nu mee!

Als ervaren trainers van The Workout Studio zijn wij vastberaden om jou te helpen je doelen te bereiken. Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het verliezen van gewicht en wij zullen er alles aan doen om je te ondersteunen en te motiveren tijdens jouw reis. Wacht niet langer en kies voor een fit en gezond leven. Samen gaan we jouw doelen behalen. Mail nu naar info@theworkoutstudio.nl om je aan te melden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij The Workout Studio, waar we samen werken aan een gezonder en fitter Amsterdam!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager