Personal Training Amsterdam Zuid

Midden in het bruisende hart van Amsterdam Zuid, bieden wij een persoonlijke fitnesservaring. Ben je op zoek naar personal training in een rustige en private setting? Stop met zoeken. Onze sportschool biedt niet alleen topkwaliteit training, maar ook een op maat gemaakt plan speciaal voor jou!

Hoe gaan wij te werk bij onze personal training in Amsterdam Zuid?

Bij de start van jouw fitnessreis nemen wij de tijd om jou te leren kennen. Elk individu heeft unieke doelen, en ons doel is om jou daarbij te helpen. Onze trainers creëren speciaal voor jou een plan op voor 12, 6 of 3 maanden. Dit is afhankelijk van jouw doelen en de frequentie waarmee je wilt trainen: 1, 2 of 3 keer per week.

Jouw voortgang is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarom monitoren we deze met maandelijkse lichaamsmetingen, nemen we progressiefoto’s en houden we je trainingsprogressie bij. Ben je ook benieuwd hoe voeding jouw trainingsresultaten kan verbeteren? Onze voedingsdeskundigen staan klaar om jou te voorzien van advies en begeleiding!

Groepslessen Amsterdam
circuittraining amsterdam

Train in privacy met onze personal training in Amsterdam Zuid

Onze rustige, private gym in Amsterdam Zuid onderscheidt zich door zijn exclusiviteit. Met maximaal drie klanten die tegelijk met hun trainer trainen, bieden we je alle ruimte en comfort die je nodig hebt. Je wordt nooit onderbroken door het wachten op gewichten. En voor je gemak hebben we douches en een handdoek voor jou klaarliggen, zodat je je dag fris kunt vervolgen na je training.

De voordelen van onze gym

 1. Altijd een trainer: Zelfs als jouw vaste trainer ziek is of op vakantie gaat, zorgen we voor een vervangende trainer van dezelfde kwaliteit.
 2. Geen verplichtingen: Je hebt geen lidmaatschap nodig om te trainen. Je betaalt puur voor de expertise en begeleiding van onze trainers.
 3. Rust & ruimte: Geniet van een rustige, private gym zonder de drukte van reguliere sportscholen.
 4. Kwaliteit verzekerd: Al onze trainers zijn geaccrediteerd en geselecteerd op hun expertise en ervaring.

Duo personal training in Amsterdam Zuid

Het is altijd leuker om samen te trainen. Neem je vriend of vriendin mee en ervaar de energie van een duo-training. Voor slechts een meerprijs van €15 per training kun je samen werken aan jullie fitnessdoelen.

fitness amsterdam
Training Amsterdam

De voordelen van personal training

Personal training heeft veel voordelen voor jou. Wij hebben een aantal voor je op een rij gezet:

 1. Gepersonaliseerd programma

Iedereen is uniek, met verschillende behoeften, lichaamstypes en doelen. Een personal trainer ontwerpt een programma dat specifiek is afgestemd op jouw individuele behoeften, rekening houdend met eventuele gezondheidsproblemen of -beperkingen. Dit betekent dat je effectiever en efficiënter kunt werken aan je doelen.

 1. Deskundige begeleiding

Een personal trainer heeft de kennis en expertise om ervoor te zorgen dat je de oefeningen correct en veilig uitvoert. Dit minimaliseert het risico op blessures en zorgt ervoor dat je het maximale uit elke training haalt. Bovendien kan een trainer je motiveren en uitdagen, waardoor je harder en slimmer traint dan je alleen zou doen.

 1. Verantwoordelijkheid en motivatie

Het regelmatig ontmoeten van een trainer creëert een gevoel van verantwoordelijkheid, wat vaak resulteert in een grotere toewijding aan je fitnessroutine. Bovendien kan de aanmoediging en ondersteuning van een trainer je motiveren om door te gaan, zelfs als je je ontmoedigd voelt.

 1. Integrale aanpak

Veel personal trainers bieden een holistische benadering van fitness, waarbij ze rekening houden met voeding, levensstijl en mentaal welzijn. Deze integrale aanpak kan leiden tot een betere algehele gezondheid en welzijn.

 1. Snellere en betere resultaten

Door een op maat gemaakt programma en continue begeleiding kun je sneller je fitnessdoelen bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele conditie wilt verbeteren, een personal trainer kan je helpen om deze doelen op een effectieve en duurzame manier te bereiken.

 1. Flexibiliteit

Personal training betekent dat de training wordt afgestemd op jouw schema. Dit maakt het gemakkelijker om training in je drukke leven in te passen, waardoor het waarschijnlijker wordt dat je vasthoudt aan je fitnessregime.

 1. Mentale boost

Het werken met een personal trainer kan niet alleen je lichaam veranderen maar ook je mindset. De discipline, de overwinningen en de steun van een trainer kunnen je zelfvertrouwen en mentale kracht vergroten.

Klaar om jouw doelen te behalen met The Workout Studio

Ben je enthousiast geworden en wil je beginnen met jouw personal training in Amsterdam Zuid? Geweldig! Mail ons op info@theworkoutstudio.nl en geef aan dat je geïnteresseerd bent in personal training. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen. Laten we samenwerken aan jouw fitnessreis!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager