Personal training Amsterdam Oost

Als je op zoek bent naar de ultieme fitnesservaring in Amsterdam Oost, dan is The Workout Studio jouw bestemming. Gelegen naast de welbekende Albert Cuypmarkt, bieden wij een levendige en inspirerende omgeving voor iedereen die aan zijn gezondheid en fitheid wil werken. Met twee naast elkaar gelegen studio’s, Studio A en Studio B, combineren we techniek, persoonlijke aandacht en plezier om je te helpen je doelen te bereiken. Ben jij ook op zoek naar personal training in Amsterdam Oost? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Groepslessen Amsterdam
circuittraining amsterdam

Waarom The Workout Studio jouw keuze moet zijn voor personal training Amsterdam Oost

Bij The Workout Studio combineren we expertise met passie. Wij geloven in de juiste begeleiding en techniek, persoonlijke aandacht, en natuurlijk ook in fun! Onze benadering zorgt ervoor dat je niet alleen fitter wordt, maar ook met een glimlach en vol energie de deur uitgaat.

Professionele begeleiding tijdens personal training in Amsterdam Oost

Onze ervaren trainers staan voor je klaar om je te ondersteunen op weg naar jouw fitnessdoel. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke fitnessdoelen worden bereikt. Onze aanpak is persoonlijk; wij luisteren naar jouw verhaal en stemmen alles af op jouw behoeften.

De perfecte omgeving om jouw doelen te behalen

Train in een inspirerende en motiverende omgeving. In onze privé gym trainen maximaal drie klanten tegelijk, wat betekent dat je alle ruimte en aandacht krijgt die je nodig hebt. Geen wachtrijen voor gewichten en altijd een helpende hand in de buurt.

Langdurig resultaat

Fitness gaat niet alleen over wat er in de sportschool gebeurt. Bij The Workout Studio begrijpen we het belang van voeding en mentale gezondheid. Onze voedingscoaches en personal training zorgen ervoor dat jouw resultaat langdurig blijft.

Personal Training Amsterdam Oost bij The Workout Studio

Heb jij er ook helemaal zin in om all-in te gaan en jouw fitnessdoelen te behalen? Yes? Mooi! Wij ook! Lees hieronder hoe wij te werk gaan.

Stap 1: Vrijblijvende intake

De eerste stap in het behalen van jouw doelen is een gratis en vrijblijvende intake. Hier bespreken we jouw doelen, verwachtingen en eventuele beperkingen. Dit stelt ons in staat om een plan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw leven.

Stap 2: Op maat gemaakte trainingsplan

Afhankelijk van jouw doelen en hoe vaak je wilt trainen (1, 2 of 3 keer per week), stelt jouw trainer een plan op voor 12, 6 of 3 maanden. Dit plan is flexibel en zal uiteraard wijzigen naar jouw wensen.

Stap 3: Voortgang en support

Met maandelijkse lichaamsmetingen, progressiefoto’s en het bijhouden van je trainingsprogressie, blijven we nauw betrokken bij jouw ontwikkeling. Heb je een dag dat je motivatie laag is? Wij zijn hier om je weer op de rails te krijgen!

Stap 4: Voeding en meer

Wil je naast personal training ook aan de slag met voeding? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag. Goede voeding is de brandstof die je nodig hebt om optimaal te presteren en je doelen te bereiken.

fitness amsterdam
dietist amsterdam oost

Duo Personal Training in Amsterdam Oost

Train je liever niet alleen? Neem een vriend(in) mee! Onze Duo PT-optie laat jou en een vriend(in) samen trainen voor een meerprijs van slechts €15 per training. Motiveer elkaar en bereik samen jullie doelen!

Dit is waarom jij personal training in Amsterdam Oost bij ons wil doen

  • Vervangende trainer bij ziekte of vakantie, dus je training gaat altijd door.
  • Geen lidmaatschap nodig, je betaalt alleen voor de diensten die je gebruikt.
  • Rustige, private gym met alle faciliteiten inclusief douches en handdoeken.
Personal training Amsterdam Oost

Klaar om jouw doelen te behalen met The Workout Studio

Ben je klaar om de transformatie aan te gaan met de beste personal training in Amsterdam Oost? Sluit je aan bij The Workout Studio en ervaar onze studio waar jij jouw doelen 100% gaat behalen. Neem nu contact op via info@theworkoutstudio.nl voor een gratis en vrijblijvende intake. Jouw doelen wachten op je!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager