Jouw voedingsdeskundige Amsterdam

The Workout Studio is meer dan zomaar een sportstudio; het is een plek waar sport, persoonlijke aandacht en voeding samenkomen. Gevestigd in het hart van Amsterdam, naast de levendige Albert Cuypmarkt, zijn wij de plek bij uitstek voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl. Wij zijn jouw voedingsdeskundige in Amsterdam.

Waarom kiezen voor The Workout Studio?

Onze missie gaat verder dan alleen het aanbieden van een trainingsruimte; wij bieden begeleiding, ondersteuning en de juiste techniek om je doelen te bereiken. Van personal training tot aan voedingscoaching. Dit alles in een leuke, ondersteunende omgeving waar je je echt deel van de gemeenschap voelt.

Diëtiste Amsterdam Zuidoost
Diëtiste Amsterdam Zuidoost

Jouw voedingsdeskundige in Amsterdam

Bij The Workout Studio begrijpen we dat de weg naar fitness en welzijn begint met goede voeding. Als je klaar bent om je voedingsgewoonten aan te pakken, nodigen we je uit om deel te nemen aan ons 6 Weken Voedingscoaching Programma. Met de hulp van een van onze gekwalificeerde voedingsdeskundige in Amsterdam, kun je op weg zijn naar een gezondere en fittere levensstijl. Onze voedingsdeskundige in Amsterdam staat voor je klaar.

De inhoud van het 6 Weken Voedingscoaching Programma

We beginnen met een gedetailleerd intakeformulier, dat ons helpt te begrijpen waar je staat en waar je naartoe wilt. Onze voedingsdeskundige in Amsterdam bepaalt vervolgens je macrobehoefte – de ideale balans van vetten, eiwitten, koolhydraten en calorieën die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Na de intake, heb je een zoom-call met je coach, waarin je lichaamsmetingen worden uitgevoerd en je intakeformulier wordt besproken. Gedurende het programma, track je dagelijks je voeding en heb je twee keer per week een online check-in met je coach. Daarnaast voer je wekelijks lichaamsmetingen uit om je voortgang nauwkeurig bij te houden.

Ons voedingscoaching programma duurt 6 weken en je bepaalt zelf het startmoment. Je hebt naast je tweewekelijkse contactmomenten met je voedingsdeskundige in Amsterdam, wekelijks lichaamsmetingen die je helpen je vooruitgang te volgen. Dit geeft je niet alleen de mogelijkheid om je voortgang te zien, maar stelt je ook in staat om je plan aan te passen op basis van je resultaten.

Bij The Workout Studio helpen onze voedingsdeskundigen in Amsterdam je om een gezondere levensstijl te omarmen en je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, je voeding wilt verbeteren, of gewoon fitter wilt worden, we zijn er om je te begeleiden op elke stap van de weg. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met je persoonlijke voedingsplan.

Voedingskundige in Amsterdam voor jouw gezondheid en voeding

The Workout Studio gaat verder dan de traditionele sportschool. Met onze geïntegreerde aanpak voor gezondheid en sport bieden we je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om een gezonde levensstijl te leiden. Van personal training tot professioneel voedingsadvies, wij hebben wat je nodig hebt om je beste zelf te worden.

Professionele personal trainers

Onze personal trainers zijn hoogopgeleid en toegewijd om je te helpen je doelen te bereiken. Zij zorgen voor de juiste begeleiding en techniek om ervoor te zorgen dat je het meeste uit elke training haalt.

Diverse workout classes

Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, bij ons vind je een scala aan groepslessen om uit te kiezen. Van BBB tot circuittraining tot HIT, we hebben een workoutclass die past bij jouw fitnessniveau en -doelen.

Voedingsdeskundige in Amsterdam

Onze voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je de voeding krijgt die je nodig hebt om je training te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar voedingsadvies, een persoonlijk voedingsplan of een gezonde maaltijd na de training, wij staan voor je klaar.

Groepslessen Amsterdam

Meld je vandaag nog aan bij The Workout Studio

Wandel door de levendige straten van Amsterdam en stap binnen in een wereld waar jouw gezondheid centraal staat: bij The Workout Studio. Hier ben je niet zomaar een klant; je bent een gewaardeerde lid die gezondheid en welzijn koestert. Jouw reis met ons begint met een grondig gesprek over jouw unieke voedingsbehoeften en doelen, geleid door onze voedingsdeskundige in Amsterdam. Samen creëren we een persoonlijk voedingsplan, gevormd door zowel wetenschappelijke inzichten als jouw persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Of je nu jouw relatie met eten wilt herstellen, specifieke voedingsbehoeften hebt of streeft naar gewichtsverlies, wij helpen je om je doel te behalen. Onze voedingsdeskundige in Amsterdam staat klaar om je te ondersteunen met kennis, empathie en de broodnodige aanmoediging om je doelen binnen handbereik te brengen en een gezonder, evenwichtiger leven te leiden.

Kom bij The Workout Studio en ervaar de kwaliteitsvolle studio en voedingsbegeleiding waar The Workout Studio voor staat. Neem contact met ons op om je aan te melden of kom gewoon langs bij onze studio’s op de Albert Cuypmarkt. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen op je weg naar een gezondere levensstijl.

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager