Sporten Amsterdam

Hallo sportliefhebbers in Amsterdam! Op zoek naar een plek waar sporten meer is dan alleen inspanning? Ontdek The Workout Studio in het hart van Amsterdam, waar we jouw sportervaring naar een hoger niveau tillen met topbegeleiding, leuke technieken en persoonlijke aandacht. Kom sporten in Amsterdam bij The Workout Studio. 

circuittraining amsterdam
circuittraining amsterdam

Versterk je spieren met sporten Amsterdam: POWER FULL BODY

In Amsterdam sporten en je kracht vergroten? Onze POWER FULL BODY sessies zijn de ideale keuze voor sporten in Amsterdam. Hier combineren we gewichtstraining met technische knowhow, perfect voor iedereen die in Amsterdam zijn of haar spierkracht wil verbeteren.

Sporten Amsterdam en focus op Buik, Billen, Benen met BBB

BBB is een essentieel onderdeel van sporten in Amsterdam bij The Workout Studio. Deze lessen richten zich op de kerngebieden van buik, billen en benen, een fantastische manier om te sporten in Amsterdam en tegelijkertijd sterker en strakker te worden.

CIRCUIT: Sporten in Amsterdam met variatie en uitdaging

Sporten in Amsterdam krijgt een nieuwe dimensie met onze CIRCUIT trainingen. Deze sessies bieden een mix van kracht en conditie, ideaal voor iedereen die wil sporten in Amsterdam en op zoek is naar een workout die nooit saai wordt.

Gericht sporten in Amsterdam: POWER LOWER OF UPPER BODY

Voor gerichte trainingen in Amsterdam, probeer onze Power Lower of Upper Body lessen. Deze sessies zijn perfect voor sporters in Amsterdam die zich willen focussen op specifieke lichaamsdelen, met intensieve begeleiding en techniekverbetering.

Sporten in Amsterdam op Topniveau: POWER & HIT

Combineer kracht en conditie met onze POWER & HIT-lessen, een topaanbod voor sporten in Amsterdam. Deze lessen zijn ontworpen voor iedereen die wil sporten in Amsterdam en zowel hun kracht als conditie serieus wil nemen.

BBB Amsterdam

6 Weeks Fit Kickstart & Advanced: Boost je Sportprestaties in Amsterdam

Beginners of gevorderden in sporten in Amsterdam vinden hun uitdaging in onze 6 Weeks Fit Kickstart & Advanced programma’s. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor sporten in Amsterdam en zorgen voor zowel fysieke als mentale groei.

Kies The Workout Studio voor sporten in Amsterdam

  • Divers en dynamisch aanbod van lessen voor sporten in Amsterdam.
  • Persoonlijke aandacht en professionele coaching.
  • Een omgeving waar sporten in Amsterdam synoniem staat aan plezier en vooruitgang.
  • Een plek waar je altijd met een glimlach vertrekt.

Begin vandaag nog met sporten in Amsterdam

Klaar om te sporten in Amsterdam? Sluit je aan bij The Workout Studio! Wij bieden alles wat je nodig hebt voor een fantastische ervaring met sporten in Amsterdam. Neem contact op en stap in de wereld van sporten in Amsterdam, waar plezier, prestatie en passie samenkomen!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager