Fitness Amsterdam bij The Workout Studio

The Workout Studio is jouw go-to plek voor alles wat met fitness in Amsterdam te maken heeft. Gelegen in het hart van de bruisende stad, bieden wij een uitgebreid aanbod aan fitnessprogramma’s, afgestemd op elke behoefte en elk fitnessniveau. Kom eens langs voor een proefles en meld je aan bij The Workout Studio voor fitness in Amsterdam.

circuittraining amsterdam
circuittraining amsterdam

Fitness Amsterdam met onze power full body lessen

Ben je klaar om je fitness in Amsterdam te upliften? Onze POWER FULL BODY lessen zijn speciaal ontworpen voor iedereen in Amsterdam die zijn functionele kracht wil verbeteren. Deze sessies zijn een uniek aspect van onze fitnessstudio in Amsterdam, waar je leert over het belang van techniek in krachttraining.

Buik, Billen, Benen als fitness Amsterdam

Onze BBB-lessen, een must voor fitness in Amsterdam, richten zich op het versterken en vormgeven van je lowerbody en core. Met resistance bands en kleine gewichten is dit de ideale workout voor iedereen die op zoek is naar gespecialiseerde fitness in Amsterdam.

Uitdagende circuittraining voor fitness in Amsterdam

Voor een dynamische en gevarieerde benadering van fitness in Amsterdam, bieden onze CIRCUIT sessies een perfecte mix. Deze workouts zijn een essentieel onderdeel van ons fitnessaanbod in Amsterdam, waarbij je je kracht en conditie op een leuke en uitdagende manier kunt verbeteren.

Fitness Amsterdam met Power Lower of Upper Body

Speciaal voor diegenen die zich willen focussen op bepaalde lichaamsdelen, bieden we gerichte Power Lower of Upper Body fitnesslessen in Amsterdam. Deze sessies benadrukken het belang van personalisatie in je fitnessroutine in Amsterdam.

Power & Hit als fitness in Amsterdam

Onze POWER & HIT-lessen zijn de perfecte combinatie van kracht- en conditietraining, een hoogtepunt van fitness in Amsterdam. Deze uitdagende sessies zijn representatief voor de veelzijdigheid van fitness in Amsterdam en bieden voor elk wat wils.

BBB Amsterdam

Onze programma's als fitness in Amsterdam

Met onze 6 Weeks Fit Kickstart & Advanced programma’s nemen we fitness in Amsterdam serieus. Of je nu net begint of een gevorderde sporter bent, deze programma’s zijn ontworpen om jouw fitness in Amsterdam te optimaliseren.

Kies voor The Workout Studio voor fitness in Amsterdam

  • Uitgebreide fitnessprogramma’s voor elk niveau
  • Persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding
  • Een energieke en inspirerende omgeving voor fitness in Amsterdam
  • Gericht op duurzame resultaten en plezier

 

Start vandaag met fitness in Amsterdam

Neem de stap naar een gezonder en actiever leven met The Workout Studio, jouw hub voor fitness in Amsterdam. Schrijf je in en ervaar de beste fitness in Amsterdam, afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager