Small group training Amsterdam

The Workout Studio, jouw eerste stop voor small group training in Amsterdam, verwelkomt je met open armen! Gelegen in het hart van de stad aan de levendige en schilderachtige Albert Cuypmarkt, zijn we trots op onze twee naast elkaar gelegen studio’s – Studio A en Studio B. Wij staan voor het aanbieden van de juiste begeleiding en techniek, persoonlijke aandacht en het allerbelangrijkste, plezier!

Voedingscoach Amsterdam
Voedingscoach Amsterdam

Waarom kiezen voor Small Group Training Amsterdam

Kiezen voor small group training in plaats van individuele of grote groepssessies biedt tal van voordelen. Je kunt rekenen op meer persoonlijke aandacht van onze gekwalificeerde instructeurs, je krijgt de mogelijkheid om op je eigen tempo te trainen, en bovenal, je wordt lid van een hechte community die elkaar inspireert en motiveert.

Waarom The Workout Studio

Bij The Workout Studio begrijpen we dat elke persoon uniek is in zijn of haar fitnessreis. Daarom hebben we onze small group training in Amsterdam zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van iedereen, ongeacht hun fitnessniveau.

Onze expertise en begeleiding

Onze trainingen worden begeleid door ervaren en gecertificeerde trainers die vastbesloten zijn om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Ze zorgen voor een balans tussen uitdaging en plezier, terwijl ze je techniek verbeteren en je helpen om het meeste uit elke sessie te halen.

Onze methodologie

Wij geloven dat techniek de basis is van elke vorm van training. Daarom ligt de nadruk in onze small group trainingen in Amsterdam op de juiste technieken en vormen. Dit minimaliseert het risico op blessures en maximaliseert de effectiviteit van je workout.

Ons aanbod

Van power full body en krachttraining tot mobiliteitsworkouts en core workouts, we bieden een breed scala aan trainingen om ervoor te zorgen dat geen twee trainingssessies ooit hetzelfde zijn.

Voedingscoach Amsterdam
Diëtiste Amsterdam Zuidoost

Onze small group training workouts in Amsterdam

Bij The Workout Studio staan wij voor drie cruciale elementen in al onze workouts: Techniek, Persoonlijke aandacht én Fun! Het maakt niet uit welke van onze small group trainingssessies in Amsterdam je kiest, deze drie elementen vormen de kern van je ervaring.

Power Full Body

De Power Full Body is een technisch uitdagende sessie voor iedereen die functionele kracht wil opbouwen. Deze small group training in Amsterdam is uniek omdat je de kans krijgt om zwaar gewicht te tillen, terwijl je ook leert over het technische aspect van de training. Deze effectieve les helpt je ook in andere sessies om met een betere techniek te trainen. Je leert de beweging beter begrijpen, en je wordt sterker en krachtiger.

BBB

Onze klassieke BBB small group training in Amsterdam, ook bekend als Buik, Billen, Benen, is een training die zich voornamelijk richt op krachtoefeningen. Deze oefeningen dragen bij aan het vormen van een mooi gevormd lowerbody en core. We gebruiken resistance bands en kleine gewichten om je rug, buik, billen en benen sterk te maken en in vorm te krijgen.

Circuit

Bij onze Circuit small group training in Amsterdam krijg je elke minuut een nieuw station met een uitdagende oefening. We combineren kracht met conditie in een aantal grote rondes door de zaal. We trainen met lichaamsgewicht, maar voegen ook attributen toe zoals kettle- en dumbbells. De circuittraining is telkens weer verrassend, waardoor de sessies nooit vervelen.

Power Lower of Upper Body

Voor diegenen die zich meer willen focussen op één lichaamsdeel, zijn onze Power Upper of Power Lower body lessen de perfecte small group training in Amsterdam. We werken met kleine groepen, dus er is veel ruimte voor individuele coaching en het perfectioneren van jouw techniek. Bij deze krachtworkouts werken we met een vast trainingsschema, zodat je elke week je progressie kunt bijhouden.

Power & HIT

Voor wie het beste van beide werelden wil: kracht én conditie in één workout! Onze Power & HIT small group training in Amsterdam is onze meest uitdagende les. De training begint met een blok technische krachtoefeningen, waarbij we ons richten op 4 grote lifts. Daarna pakken we door met conditie in een high-intensity sessie. Deze training is zeer effectief voor zowel conditie als kracht, en biedt voor ieder wat wils!

Bij The Workout Studio weten we dat fitness een levenslange reis is, en we zijn er om je op elke stap van de weg te ondersteunen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, onze small group trainingen in Amsterdam zorgen ervoor dat je je doelen behaalt.

Aanmelden voor small group training in Amsterdam

Er is geen betere tijd dan nu om te beginnen aan jouw weg naar een gezondere en fittere jij. Bij The Workout Studio bieden we een breed scala aan small group trainingen in Amsterdam aan, die speciaal ontworpen zijn om je te helpen je doelen te bereiken, ongeacht je huidige fitheidsniveau.

We weten dat het starten van een nieuwe fitnessroutine intimiderend kan zijn, maar bij The Workout Studio staan we klaar om je bij elke stap van de weg te begeleiden. Onze deskundige trainers en ondersteunend personeel zijn er om ervoor te zorgen dat je je welkom, gesteund en uitgedaagd voelt. Bovendien maakt onze locatie op de Albert Cuyp markt – een van de gezelligste en mooiste markten van Nederland – elke training tot een unieke ervaring.

Maak de eerste stap naar een fitter, gezonder en sterker jij. Meld je vandaag nog aan voor een van onze small group trainingen in Amsterdam en ontdek waarom zoveel mensen van The Workout Studio hun thuis voor fitness maken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je te helpen jouw persoonlijke fitnessdoelen te behalen!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager