BBB Amsterdam

Je wilt je buik wat strakker, je billen wat ronder en je benen goed gevormd. Daarom hebben we bij The Workout Studio dé ultieme BBB training op de kaart gezet, speciaal voor jou. Geen saaie oefeningen, maar een knallende, energieke en vooral effectieve workout. Meld je nu aan voor BBB!

circuittraining amsterdam
Training Amsterdam

Wat is BBB in Amsterdam precies?

BBB staat voor Buik, Billen en Benen, en richt zich, je raadt het al, op deze drie cruciale gebieden van je lichaam. Het is een full-body workout, maar dan wel eentje die die zones extra aandacht geeft. In het hartje van Amsterdam – waar stijl en fitheid hand in hand gaan – is deze training een must voor elke stadsbewoner die in shape wil blijven.

De onmiskenbare voordelen van BBB in Amsterdam

We love BBB, en dat is niet zo gek. Het heeft namelijk mega veel voordelen, waronder:

  1. Gespecificeerde training: In tegenstelling tot algemene workouts, geeft BBB je de kans om je te richten op die gebieden die vaak het meest aandacht nodig hebben. Hallo strakke buik en stevige billen!
  2. Veelzijdigheid: BBB gaat niet alleen over kracht. Het is ook geweldig voor je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en balans. Dus terwijl je werkt aan die perfecte billen, boost je ook nog eens je algehele fitheid.
  3. Voor iedereen geschikt: Of je nu net start met je fitnessreis of al een doorgewinterde sportieveling bent, BBB is aanpasbaar en geschikt voor elk niveau.
  4. Motivatie en community: In Amsterdam hebben we een geweldige BBB-community opgebouwd. Trainen met gelijkgestemden geeft een boost aan je motivatie en helpt je consistent te blijven. Welkom bij The Workout Studio, jouw favoriete sportstudio voor BBB in Amsterdam!
Training Amsterdam
BBB Amsterdam

Dit is wat jij kunt verwachten van onze BBB in Amsterdam

Als je je afvraagt wat je kunt verwachten, hebben wij dat uiteraard even voor je beschreven. Elke geweldige workout begint met een goede warming-up, en bij The Workout Studio doen we dat met een twist. Verwacht dynamische bewegingen die je bloed laten stromen en je spieren opwarmen, alles op het ritme van de meest upbeat muziek die onze stad te bieden heeft.

Zodra je bent opgewarmd, gaan we dieper in op de core. Hier zetten we de toon voor die platte, strakke buik waar je van droomt. Onze trainers zullen je door een reeks oefeningen leiden, van crunches tot planks, allemaal ontworpen om je buikspieren te activeren en te versterken.

Na de buik komt het echte werk: die billen! Bij The Workout Studio, nemen we onze squat-techniek serieus. Of het nu gaat om klassieke squats, lunges of hip thrusts, we zorgen ervoor dat je die billen voelt branden. Onze trainers zullen je coachen op vorm en techniek, zodat je het maximale uit elke beweging haalt.

Je benen dragen je door de bruisende straten van Amsterdam, dus ze verdienen wat extra TLC. In dit segment van de BBB-training pakken we alles aan, van je dijen tot je kuiten. Verwacht beenpersen, deadlifts en meer, allemaal om je die krachtige benen te geven waar je altijd al van hebt gedroomd.

Na al dat harde werk is het tijd om te ontspannen en te stretchen. Onze cool-down focust zich op het verlengen van die hard gewerkte spieren en het zorgen voor een snel herstel.

Doe nu mee met BBB in Amsterdam

En nu is het tijd om die spieren in actie te zetten en te rocken met onze BBB training in het hartje van Amsterdam. Bij The Workout Studio gaan we all-in. Meer zweet, meer fun, meer resultaten! Wij zijn er klaar voor, jij ook? Meld je nu aan en tot snel bij The Workout Studio!

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager