Personal training in Amsterdam

In de bruisende stad Amsterdam, waar het leven nooit stopt en de kanalen de rustige adem van de stad weerspiegelen, is het vinden van tijd voor jezelf en je gezondheid van essentieel belang. Ben je op zoek naar topkwaliteit personal training in Amsterdam? The Workout Studio biedt je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, wilt afvallen of gewoon fitter wilt worden; met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij je doelen behaalt.

circuittraining amsterdam
personal training amsterdam

Wat zijn de voordelen van personal training in Amsterdam?

Bij The Workout Studio in Amsterdam geloven we dat elke fitnessreis uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte personal training in Amsterdam aan, gericht op het individuele pad en de doelen van elke cliënt. Ons deskundige team combineert wetenschappelijke kennis met praktische ervaring om je de meest effectieve en personal training in Amsterdam te bieden. Of je nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw of algehele welzijn, wij staan klaar om je bij elke stap te begeleiden. En wist je al dat personal training in Amsterdam steeds populairder wordt? Dat is ook niet zo gek! Het biedt namelijk een tal van voordelen, waaronder:

 1. Met personal training krijg je de onverdeelde aandacht van een gekwalificeerde trainer. Deze aandacht zorgt ervoor dat je oefeningen correct en effectief uitvoert, waardoor de kans op blessures wordt geminimaliseerd.
 2. Ieder lichaam is uniek. Een personal trainer ontwikkelt een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw specifieke doelen, behoeften en lichamelijke beperkingen.
 3. Het is gemakkelijk om een ​​dag in de sportschool over te slaan als je alleen bent. Maar met een personal trainer die op je wacht, is die verantwoordelijkheid net dat beetje groter.

Personal training in Amsterdam bij The Workout Studio

Bij The Workout Studio staan wij voor je klaar om je te begeleiden met personal training in Amsterdam. Jouw fitnessreis begint met een geheel vrijblijvende én gratis intake. Zo kunnen we jouw behoeften en doelen beter begrijpen en je een op maat gemaakt plan bieden. Daarnaast biedt onze personal training in Amsterdam nog veel meer voordelen, zoals:

 1. Persoonlijke aandacht: Je krijgt de volledige aandacht van je personal trainer. Dit betekent individuele begeleiding, een stok achter de deur en deskundige aanwijzingen.
 2. Op maat gemaakte trainingsplan: Afhankelijk van jouw doelen en frequentie van training (1, 2 of 3x per week) stelt jouw trainer een plan op voor 12, 6 of 3 maanden.
 3. Voortgangsmonitoring: Wij houden je voortgang nauwlettend in de gaten met maandelijkse lichaamsmetingen, progressiefoto’s en gedetailleerde trainingslogs.
 4. Voedingsspecialisten: Naast personal training helpen onze voedingsdeskundigen je graag met gericht voedingsadvies.
 5. Exclusieve privé gym: Je traint in een rustige omgeving. Onze privé gym staat maximaal open voor 3 klanten tegelijk, wat betekent dat je nooit hoeft te wachten op beschikbare gewichten.
Groepslessen Amsterdam
Training Amsterdam

De voordelen van personal training in Amsterdam bij ons

 1. Vervangende trainer bij ziekte of vakantie, zodat je consistentie behoudt.
 2. Geen lidmaatschap nodig.
 3. Rustige, private gym omringd door geaccrediteerde trainers.
 4. Handdoeken en douches beschikbaar voor na je training.
 5.  

Neem contact op voor personal training in Amsterdam

Klaar om te zweten, te lachen en die grenzen te verleggen? Jouw personal training in Amsterdam bij The Workout Sessie is alles behalve doorsnee – en we bedoelen écht niet-standaard. Hier geen strenge gezichten en stille ruimtes; onze vibe is energiek, ondersteunend en we houden van een goede dosis fun tijdens het sporten.

Vanaf het moment dat je binnenwandelt, voel je al die speciale energie van onze studio. Jouw trainer? Die staat al te popelen om je te ontmoeten! Samen met jou hebben ze één missie: die workout knallen met een mix van oefeningen die jou laten stralen én zweten.

We houden het luchtig, maar make no mistake, we’re serious about that burn en die doelen van je. Verwacht dus een combi van kracht, balansoefeningen en hier en daar wat cardio bursts, altijd met die glimlach. Wij zijn jouw fitness buddies die na de workout even chillen en de successen (groot of klein) vieren. 

Ben je klaar om de volgende stap te zetten met personal training in Amsterdam? Neem dan contact met ons op! Mail naar info@theworkoutstudio.nl met vermelding van je interesse in personal training. We nemen snel contact met je op voor een gratis consult. Wil je samen met een vriend(in) trainen? Dat kan bij ons! Houd rekening met een meerprijs van €15 per training.

Wat onze klanten zeggen

5/5
Per toeval ontdekt via classpass en erg verrast!! Was al een tijdje op zoek naar krachttrainingslessen in groepsverband. Kwaliteit van de lessen zijn goed, oefeningen worden goed uitgelegd, docent(e) loopt langs en corrigeert op houding of geeft adviezen voor het gebruik bepaalde gewichten. Daarnaast ook een relaxte in de studio. Jammer dat ik dit nu pas heb ontdekt.

– Kimberly

5/5

Fijne gym, veel persoonlijke aandacht. Ik kom hier erg graag. Ik voel me op mijn gemak en er worden fijne lessen gegeven. Al met al een top plek

– Els Vellenga

5/5

De instructeurs zijn supervriendelijk en behulpzaam in het Engels en Nederlands – het aanbod aan lessen is breed, dus je hebt altijd een andere optie

– Adam Ferrario

5/5
Zes weken geleden lid geworden van de club. De klassen zijn niet druk. Hierdoor kunnen de trainers tijd aan elke persoon besteden om ervoor te zorgen dat ze de juiste techniek gebruiken. Het is intensief en veeleisend, maar flexibel genoeg om aan ieders conditie te voldoen. Ik ben verslaafd.

– Alex Gevers

5/5
Echt mooie studio: schoon en volledig uitgerust. Ze bieden lessen aan die je nergens anders vindt. De trainers zijn erg aardig, deskundig en attent en nemen de tijd voor elke deelnemer. Kom zeker terug!

– Elena Vasileava

5/5

The Workout Studio geeft de allerleukste sportlesjes en heeft de allerleukste trainers!

– Roos de Jager