Programma’s

6 Weeks Fit - 2 november 2022

Wil je afvallen, (weer) in je sportritme komen, fitter worden en meer leren over voeding die bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Dan is 6 Weeks Fit iets voor jou!

We starten het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding zodat jij kunt gaan vlammen!


Je sport
3x per week bij The Workout Studio: 1x op een vast moment met jouw groep en twee keer op een zelf gepland moment waarbij je kiest uit de reguliere lessen. Wij houden natuurlijk in de gaten of je 3x per week komt trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur! 

Je gaat dagelijks je voeding tracken en je hebt wekelijks contact met je voedingscoach voor feedback en vragen. We bespreken jouw doelen en houden samen met jou je progressie in de gaten dmv meetmomenten: kilo’s, centimeters en progressiefoto’s. Daarnaast houden we je progressie qua kracht en conditie goed bij middels fysieke testen. 

6 Weeks Fit  November –  Kick-off woensdag 2 november om 19:00 uur.
De kick-off vindt plaats op woensdag 2 november om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daarbij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op woensdagavond om 19:00 beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Woensdag 2 november > Kickoff
 • Woensdag 9 november
 • Woensdag 16 november
 • Woensdag 23 november
 • Woensdag 30 november
 • Woensdag 7 december
 • Woensdag 14 december > Afsluiting

Locatie: Albert Cuypstraat 116A

De kosten voor dit programma bedragen €325. 
Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor via info@theworkoutstudio.nl. 

*****

Wil je starten wanneer het jou uit komt? Volg dan het 6 Weeks Fit Individual programma! Je kiest dan samen met jouw coach je start voor de 1-op-1 kickoff. Daarnaast zijn alle tussentijdse metingen op een moment dat het jou uitkomt. Flexibel en efficiënt! De kosten voor het persoonlijke traject zijn €375.

Let op: na betaling is je aanmelding bevestigd. Restitutie is niet mogelijk. In overleg kan in uitzonderlijke gevallen een andere startdatum overeengekomen worden. 

Voor wie is dit programma?
Voor iedereen die zijn of haar sportritme weer wil oppakken en zich fitter, sterker en gezonder wilt voelen! Wij helpen jou om in 6 Weken de basics van trainen en voeding onder de knie te krijgen, en helpen je hierin een ritme te vinden. Ook als je nieuw bent met groepslessen, krachttraining of sporten in het algemeen, is het programma voor jou geschikt! Eerst even kijken hoe onze lessen eruit zien? Hier kun je een try-out boeken, kies bijvoorbeeld voor een circuit of power les!

Wanneer moet ik beschikbaar zijn?
Er is 1x per week een vast trainmoment om te sporten met de 6WF-groep, blokkeer dit vaste moment 6 weken lang in je agenda! Daarnaast plan je zelf nog 2 workouts in via het rooster op tijden die voor jou goed uitkomen. 

Wat als ik niet op het vaste moment kan?
De eerste keer (kick-off) ben je verplicht om aanwezig te zijn. Je krijgt dan veel informatie over het programma, voeding, maakt kennis met de groep & coaches én we doen fysieke testen. Helaas kan je dus niet deelnemen als je dan niet beschikbaar bent. Verder is ook de afsluiting belangrijk om bij te zijn, omdat we dan de eindmetingen doen!

Red je de vaste workout een keertje niet, dat is niet erg. Wel vragen we je om een de workout op een ander moment zelf in te halen, hiervoor kun je losse credits kopen.

Wat houdt de voedingscoaching in?
Tijdens de kick-off vertellen we je meer over voeding tijdens het sporten, daarnaast ontvang je wekelijks uitgebreide factsheets over de basics van voeding, training en lifestyle. Verder word je aan een voedingscoach gekoppeld, waar je wekelijks 15 minuten mee belt om je voedingsdagboek te bespreken. Dagelijks track je zelf jouw voeding middels een app. Wij helpen je uiteraard om hier wegwijs in te worden. 

Krijg ik een uitgewerkt voedingsschema
Wij werken niet met vaste voedingsschema’s, juist omdat we erin geloven dat jij moet uitvinden wat voor jou het beste werkt! Uiteraard delen we wél veel recepten, leuke websites ter inspiratie en ook doen we genoeg suggesties.

Wat als ik mijn workouts niet haal?
We verwachten commitment van jou als jij je opgeeft voor dit programma, om jouw gestelde doelen te halen, zal je ook alles op alles moeten zetten! En wij helpen jou daar natuurlijk bij! Lukt het niet om alle workouts wekelijks te volbrengen, dan zullen we jou hierop aanspreken en weer motiveren om alles uit het programma te halen. Als je het vaste trainingsmoment met de groep niet haalt, verwachten we dat je deze op eigen gelegenheid en kosten inhaalt (extra les aanschaffen). 

Hoe zorgen jullie dat we voortgang zien? 
6WF start met het invullen van een intake, hierin leggen we je uit hoe je zelf thuis lichaamsmetingen en progressie foto’s maakt. Deze kun je tijdens (en na!) het programma op regelmatige basis herhalen, zodat wij kunnen bijsturen waar nodig.

Vervolgens trappen we tijdens de kick-off af met een presentatie over het programma, jouw planning, wat je van ons kan verwachten en vertellen we je meer over voeding. Gevolgd door fysieke testen, denk aan max aantal burpees in 1 minuut! Na 6 weken doe je een eindmeting, en herhaal je de fysieke testen zodat je echt goed je eindresultaten kunt zien!

Ik ben al lid bij jullie, wat kost het programma voor mij?
Als je bij ons een abonnement hebt dan pauzeren wij deze voor de duur van het programma, zodat je geen dubbele kosten betaalt! Heb je bij ons een rittenkaart? Geen zorgen die zijn tot 1 jaar na aanschaf geldig en kun je dus ook na het programma nog inzetten!

Do I have to speak Dutch to follow this program?
You are welcome to join 6 Weeks Fit! However, all of our written content (e-mails, intake form, factsheets) and the kickoff are in Dutch. Of course our coaches can also coach you in English, and help you if you’re lost with translating.

We can plan a separate kickoff for our non-Dutch speakers. The costs for that will be €25 extra. 

Wij beloven jou gegarandeerd succes! We zijn zelfs zeker zo zeker van onze zaak, dat wij jou terugbetalen wanneer je geen resultaat hebt geboekt. 

Natuurlijk verwachten wij wel 100% commitment en zitten hier een aantal voorwaarden aan. 

Voorwaarden

 1. Je stelt vooraf realistische doelen op samen met ons.
 2. Je bent iedere vaste training aanwezig met de 6WF groep. 
 3. Je volgt daarnaast zelf nog 2 lessen per week bij Studio en geeft elke les 100%. 
 4. Je trackt iedere dag al je voeding in MyFitnessPal. 
 5. Je blijft binnen het aangewezen macro en caloriebudget.
 6. Je hebt wekelijks een call met je voedingscoach en schrijft vooraf vragen op die je wilt stellen. 
 7. Je houdt je eigen spreadsheet bij waarin je je voortgang noteert zoals aanwezigheid lessen, wekelijkse lichaamsmetingen en progressie foto’s. 
 8. Je leest wekelijks de info factsheets die via de mail gestuurd worden.

10 Weeks Level Up - Start: 4 oktober 2022

Op zoek naar een grotere uitdaging? Let’s Level Up! In 10 weken leren wij jou alles over krachttraining, voeding en een gezonder leven. Geen crashdieet, maar een nieuwe lifestyle die je vol kunt houden met maar liefst 4 workouts per week! Wordt sterker, fitter en gevormder. Doe je mee?

We starten het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding zodat jij kunt gaan vlammen!

 

Je traint met een kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is en we echt kunnen werken aan jóuw doel. Aan de hand van jouw intakeformulier en jouw persoonlijke doelen stellen we een gericht (trainings)plan op en ontvang je een logboek waarin je je trainingen en bijbehorende resultaten gaat vast leggen.

Daarnaast houd je dagelijks je voeding bij en heb je wekelijks een call met je voedingscoach. Door regelmatig meetmomenten in te plannen en je trainingen goed te loggen kunnen we iedere week goed je progressie monitoren en waar nodig tijdig kunnen bijsturen. Succes gegarandeerd!

 • Focus op sterker worden en krachttraining

 • 2x per week fullbody krachttraining met een vaste groep

 • 2x per week keuze uit groepslessen die aansluiten bij jouw doelen (Power Upperbody, Lowerbody of misschien toch een cardio sessie)

 • Persoonlijke begeleiding van voedingscoach en trainers

 • Een eigen logboek om je progressie te tracken

 

Zo werk jij in 10 weken naar een nieuw deadlift PR, 10 push ups of je eerste pull up!


Heb je al een tijdje niet gesport? Dan raden we je aan te beginnen met 6 Weeks Fit en daarna door te knallen naar Level Up!

10 Week Level Up  –  Kick-off dinsdag 4 oktober om 20:00 uur
De kick-off vindt plaats op dinsdag 4 oktober om 20:00 uur. Het is belangrijk dat je daarbij bent.

Vervolgens zorg je dat je 10 weken lang op dinsdag om 20:00 uur & donderdag om 19:00 uur beschikbaar bent. 

Want dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen. Idealiter boek je in Studio A nog 2 Power Upper of Lower workouts. Maar red je max 3 workouts per week, zou een fullbody workout met cardio ook volstaan.

Kosten voor het programma zijn € 475. 
Het is mogelijk om de kosten in twee keer te betalen: 2x € 240. Het 1ste deel betaal je voor de kick-off en het 2de deel een maand later. 

Na betaling is je aanmelding bevestigd. Restitutie is niet mogelijk. In overleg kan in uitzonderlijke gevallen een andere startdatum overeengekomen worden. 

Wanneer moet ik beschikbaar zijn?
Zorg dat je de 2 vaste trainingsmomenten per week in je agenda zet! Deze trainingen doe je met je vaste groep en vaste trainer. Dit is dan ook hét moment om vragen te stellen en te kijken naar persoonlijk afgestemde aanpassingen!

Verder plan je nog 2 workouts per week in aan de hand van ons rooster. Je kunt de gehele 10 weken periode onbeperkt bij ons sporten.

Moet ik eerst aan 6 Weeks Fit hebben meegedaan?
Nee, dit is geen must! Wel is het handig als je enige ervaring hebt met krachttraining, bijvoorbeeld met onze Power Fullbody. Heb je een tijdje niet gesport of heb je nog helemaal geen ervaring met krachttraining? Dan is 6 Weeks Fit wel een goede start om weer in een sportritme te komen en de basics aan te leren. 

Wat als ik een training mis?
Je kunt de gehele 10 weken periode onbeperkt bij ons sporten, mis je in de ene week een workout dan kun je – in overleg met de coaches – de week erna een extra workout doen. Het is niet mogelijk de workouts na het programma in te halen

Wat houdt de voedingscoaching in?
Tijdens de kick-off vertellen we je meer over de voeding tijdens het sporten en wekelijks ontvang je uitgebreide factsheets over  voeding, training en lifestyle. Verder word je aan een voedingscoach gekoppeld, waar je wekelijks 15 minuten mee belt om je voedingsdagboek te bespreken. Dagelijks track je zelf jouw voeding middels een app (MyFitnessPal). Wij helpen je uiteraard om hier wegwijs in te worden. 

Krijg ik een persoonlijk voedingsschema?
Elke week heb je een persoonlijke voedingscoach call, een telefoongesprek van 15 minuten. Hierin bespreek je jouw voedingsdagboek van de afgelopen week, de aandachtspunten en vooral hoe je dit de komende week kunt aanpakken. Wij delen veel recepten en informatie doormiddel van factsheets en in de Whatsappgroep

We bieden géén uitgewerkte dagschema’s, juist omdat we geloven dat jij moet uitvinden wat voor jou werkt. Daar gaan we je mee helpen!

Ik wil sterker worden en ook afvallen. Is dit programma dan geschikt voor mij?
Absoluut! Ook wanneer je in een calorietekort zit (om af te vallen) kun je nog steeds kracht opbouwen. Wij helpen je met deze specifieke doelen!

Het Level Up programma spreekt mij aan, maar ik wil liever geen bovenlichaam trainen, kan dat?
De 2 vaste workouts met de groep zijn gericht op fullbody, hier zit ook een stukje bovenlichaam in. Wel kun je de gewichten voor deze oefeningen zo aanpassen dat voor jou de nadruk ligt op het onderlichaam!  

Ik heb een vakantie geboekt die valt in de periode van het programma. Kan ik die lessen later inhalen?
Je kunt de gehele 10 weken periode onbeperkt bij ons sporten, mis je in de ene week een workout dan kun je – in overleg met de coaches – de week erna een extra workout doen. Het is niet mogelijk de workouts na het programma in te halen.

Ik ben al lid bij jullie, wat kost het programma voor mij?
Als je bij ons een abonnement hebt dan pauzeren wij deze voor de duur van het programma, zodat je geen dubbele kosten betaalt. Heb je bij ons een rittenkaart? Geen zorgen die zijn tot 1 jaar na aanschaf geldig en kun je dus ook na het programma nog inzetten. 

Wij beloven jou gegarandeerd succes! We zijn zelfs zeker zo zeker van onze zaak, dat wij jou terugbetalen wanneer je geen resultaat hebt geboekt. 

Natuurlijk verwachten wij wel 100% commitment en zitten hier een aantal voorwaarden aan. 

Voorwaarden

 1. Je stelt vooraf realistische doelen op samen met ons.
 2. Je bent iedere vaste training (2x) aanwezig met de 10 Week Level Up groep. 
 3. Je volgt daarnaast zelf nog 2 lessen per week bij Studio en geeft elke les 100%. 
 4. Je trackt iedere dag al je voeding in MyFitnessPal. 
 5. Je blijft binnen het aangewezen macro en caloriebudget.
 6. Je hebt wekelijks een call met je voedingscoach en schrijft vooraf vragen op die je wilt stellen. 
 7. Je houdt je eigen spreadsheet bij waarin je je voortgang noteert zoals aanwezigheid lessen, wekelijkse lichaamsmetingen en progressie foto’s. 
 8. Je leest wekelijks de info factsheets die via de mail gestuurd worden.

10 Weeks Workout Mama - Start: 5 oktober 2022

Mama’s to be opgelet! Ook voor jullie gaat er een programma van start. Wil je blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed wat wel en niet mag. Of wil je gewoon fit blijven en trainen onder professionele begeleiding? Doe dan mee met 10 Weeks Workout Mama. 

Onze gecertificeerde pre & postnatale trainers begeleiden jou 10 weken lang, zodat jij fit en zonder klachten je zwangerschap door komt. Daarbij organiseren we 5 seminars over o.a. het bekken (fysio), fysiologie & krachttraining, zwangerschapsyoga en postpartum plan. Zodat je naast het trainen ook van alles leert over jouw lichaam!

Het programma is voor alle trimesters, dus het maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent.

Het 10 weken programma is inclusief:

 • 1 vaste training per week met een vaste groep op woensdag 17:30 uur. 
 • Onbeperkt toegang tot alle Workout Mama + Power lessen
 • Persoonlijke intake call 
 • 5 seminars over bekkenfysio, fysiologie & krachttraining, zwangerschapsyoga, postpartum plan & voeding (zie onderstaand voor meer informatie)
 • Trainingsplan
 • Handleiding & factsheets via de mail, zodat je alles leert rondom jouw lichaam en zwangerschap


Wat kan je verwachten?

Woensdag van 17:30 tot 19:00 uur. 
Op de woensdagen doe je meer dan alleen trainen. De ene week ga je 30 minuten met gelijkgestemden ervaringen delen en vervolgens een uur trainen. De andere week (totaal dus 5 keer) komt er een EXPERT een seminar geven van 30-40 minuten en vervolgens ga je 50-60 minuten trainen. 

De 5 seminars
Naast trainen willen wij jou heel graag kennis meegeven over jouw lichaam. Zo weet je beter waarom je iets beter wel of wellicht beter niet kan doen. Ons doel is om jouw lichaam sterk en gezond te houden, en dat je snapt wat je aan het doen bent. 

 1. Seminar fysiologie & krachttraining
  Wat gebeurt er met je lichaam rondom bekkenbodem, diastase, rechte buikspieren en hoe passen wij krachttraining hier op aan. Wat ‘mag’ je nou wel of niet?
 2. Gastles Zwangerschapsyoga
  Focus op ademhaling en mobiliteit.
 3. Seminar bekkenfysio
  Wat zijn klachten die je niet mag negeren, de meest voorkomende klachten en hoe werkt een onderzoek bij bekkenfysio? Vragen kun je ook van te voren insturen om aan de fysio te vragen.
 4. Seminar voedingsdeskundige
  De meest voedzame recepten, omgaan met cravings, beste opties hierin en tips voor voeding tijdens 4e trimester. Samen tips delen!
 5. Seminar postpartum plan
  Hoe pak je het sporten ná de bevalling weer veilig op? Bijvoorbeeld: welke ademhalingsoefeningen kun je doen, wanneer kun je weer veilig hardlopen en zware krachttraining doen.

Het fijne van zo’n programma is dat je met gelijkgestemden bent en er altijd een kop thee voor jullie klaar staat! Zodat je samen jouw leuke, maar natuurlijk ook minder leuke momenten met elkaar kan delen. 
 

Workout Mama programma –  Kick-off woensdag 5 oktober om 17:30 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 5 oktober om 17:30 uur. Het is belangrijk dat je daarbij bent. Vervolgens zorg je dat je 10 weken lang op woensdag 17:30 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen mag je ook onbeperkt gebruik maken van de Workout Mama lessen en Power lessen die op het rooster staan. 

Alle data groepstrainingen

 • Woensdag: 5 okt, 12 okt, 26 okt, 2 nov, 9 nov, 16 nov, 23 nov, 30 nov, 7 dec, 14 dec

 

Het is onze eerste Workout Mama programma, daarom hebben we voor jou een kortingsactie! Je kan mee doen voor € 279,- i.p.v. € 349,-.  

Voor iedere week dat je eventueel eerder moet stoppen in verband met jouw bevalling of medische reden, krijg je een tegoed in een onbeperkt sport abonnement voor na je bevalling. 

6 Weeks Voedingscoaching

Wil jij aan de slag met een op maat gemaakte voedingscoaching om af te vallen, of om je voeding te verbeteren zodat je je fitter voelt? In een traject van 6 weken begeleidt één van onze coaches jou naar een gezondere en fittere levensstijl. 

We trappen het traject af met een intakeformulier, zodat we goed weten waar we je straks met voeding op begeleiden, en wat je macro-behoefte wordt: hoeveelheid vetten, eiwitten, koolhydraten en calorieën die jij nodig hebt passende bij je doel.

Tijdens een zoom-call met je coach voer je lichaamsmetingen uit en wordt je intakeformulier besproken.

Dagelijks track jij je voeding en 2x per week check je online in met je coach, daarnaast voer je ook nog wekelijks lichaamsmetingen uit.

Dit programma duurt 6 weken, je startmoment stem je zelf af met je voedingscoach. Naast je tweewekelijkse contactmomenten met je coach, voer je ook nog iedere week lichaamsmetingen uit zodat jij éxtra goed je progressie kan zien. 

De kosten voor dit programma zijn €225,-. 

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Mail ons dan op info@theworkoutstudio.nl.