Programma’s

6 Weeks Fit

Wil je afvallen, (weer) in je sportritme komen, fitter worden en meer leren over voeding die bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Dan is 6 Weeks Fit iets voor jou!

Je sport tijdens het programma 3 keer per week bij The Workout Studio: 1 keer op een vast moment met jouw groep en twee keer op een zelf gepland moment waarbij je kiest uit de reguliere lessen in studio B (WOD, Circuit, Power, S&C of BBB).

Je gaat dagelijks je voeding tracken en hebt wekelijks contact met je voedingscoach voor feedback en vragen. We bespreken jouw doelen en zorgen voor 3 meetmomenten (kilo’s en 5 punten centimeters) en daarnaast houden we je progressie qua kracht en conditie graag bij middels fysieke testen. We starten het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding zodat jij kunt gaan vlammen! Daarnaast ontvang je gedurende het hele programma tips en gezonde recepten en houden we natuurlijk in de gaten of je 3 keer per week komt trainen! Wij zijn de stok achter jouw deur!

Er start weer een nieuw 6 Weeks Fit programma op woensdag 5 januari 2022 om 19.00. Start jij het nieuwe jaar met de juiste handvatten voor een fitte levensstijl? 

Ben je meer een early bird? Op donderdag 20 januari om 08.00 ‘s ochtends starten een tweede groep van 6 Weeks Fit. 

Houd onze instagram in de gaten voor meer informatie. Meedoen? Mail ons op info@theworkoutstudio.nl. 

De kosten voor dit programma bedragen €325. Kan je niet wachten om mee te doen? Meld je dan aan via info@theworkoutstudio.nl

Wil je starten wanneer het jou uit komt? Volg dan het 6 Weeks Fit Personal programma! Je kiest dan samen met jouw coach je start moment hebt een 1 op 1 kickoff en alle tussentijdse metingen zijn persoonlijk op een moment dat het jou uitkomt. Flexibel en efficiënt! De kosten voor het persoonlijke traject zijn €375.

12 Weeks Level Up

For the diehards who go all in! Krachttrainingsprogramma met 4 workouts per week!

Klaar voor een transformatie? 12 Weken lang ga je 4 keer per week trainen, waarvan 1x  keer op een vast moment met je groep en de focus ligt deze 12 weken op krachttraining. Je traint met maximaal 8 personen waardoor er veel  persoonlijke aandacht is en we echt kunnen werken aan jóuw doel.

Aan de hand van jouw intakeformulier en doelen stellen we een persoonlijk (trainings)plan op en ontvang je een logboek waarin je je trainingen en bijbehorende resultaten gaat vast leggen.

Daarnaast log je iedere dag je voeding en heb je wekelijks een call met je voedingscoach. Je hebt in totaal maar liefst 12 metingen, zodat we iedere week je progressie kunnen monitoren en waar nodig tijdig kunnen bijsturen.

Heb je al een tijdje niet gesport? Dan raden we je aan te beginnen met 6 Weeks Fit en daarna door te knallen naar Level Up!

Onze eerstvolgende kick-off is op woensdag 17 november om 19.00. Wil je mee doen? Zorg dat je 12 weken lang op woensdag om 19:00 beschikbaar bent! Naast dit vaste trainingsmoment, plan je aan de hand van ons rooster nog 3x een Personal Group Training. Check dus goed of deze workouts van het rooster in jouw agenda passen!

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Mail ons dan op info@theworkoutstudio.nl

Je betaalt dit programma in 3 termijnen van € 183 per maand (€ 549 totaal).
Kijk hier voor een helder overzicht van alle programma’s.

12 Weeks & Personal Training

Wil je het maximale uit jouw 3 maanden plan halen? Voeg dan een wekelijkse Personal Training sessie toe aan het bovenstaande Level Up plan. Je traint dan 1 x met je groep, 1 keer een uur met je Personal Trainer en daarnaast plan je zelf je 3e en 4e workout in. Je kunt dan kiezen uit alle workouts van Studio A en B, maar ook van The Workout Lab. Wij adviseren de Personal Group workouts tijdens de programma’s zodat je je progressie goed meetbaar kunt maken en je eigen plan kunt volgen. 

Wil je meer informatie? Stuur ons een mail!

Je betaalt dit programma in 3 termijnen van € 375 per maand (€ 1125 totaal)