Programma’s

Wij bieden verschillende programma’s aan, voor ieder wat wils.

6 Weeks Fit Kickstart | woensdag 31 juli

Wil je afvallen, (weer) in je sportritme komen, fitter worden en meer leren over voeding die bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Dan is 6 Weeks Fit Kickstart iets voor jou!

Hieronder vind je de planning van de eerst volgende 6 Weeks Fit programma’s.

We starten het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding zodat jij kunt gaan vlammen!


Je sport
3x per week bij The Workout Studio: 1x op een vast moment met jouw groep en twee keer op een zelf gepland moment waarbij je kiest uit de reguliere lessen. Wij houden natuurlijk in de gaten of je 3x per week komt trainen. Wij zijn jouw stok achter de deur! 

Je gaat dagelijks je voeding tracken en je hebt wekelijks contact met je voedingscoach voor feedback en vragen. We bespreken jouw doelen en houden samen met jou je progressie in de gaten dmv meetmomenten: kilo’s, centimeters en progressiefoto’s. Daarnaast houden we je progressie qua kracht en conditie goed bij middels fysieke testen. 

6 Weeks Fit Kickstart

Kick-off woensdag 29 mei om 19:00 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 29 mei om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op woensdagavond om 19:00 beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Woensdag 29 mei > kickoff
 • Woensdag 5 juni
 • Woensdag 12 juni
 • Woensdag 19 juni
 • Woensdag 26 juni
 • Woensdag 3 juli
 • Woensdag 10 juli > Afsluiting

Locatie: Albert Cuypstraat 116A

6 Weeks Fit Kickstart

Kick-off woensdag 31 juli om 19:00 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 31 juli om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op woensdagavond om 19:00 beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Woensdag 31 juli > kickoff
 • Woensdag 7 augustus
 • Woensdag 14 augustus
 • Woensdag 21 augustus
 • Woensdag 28 augustus
 • Woensdag 4 september
 • Woensdag 11 september > Afsluiting

Locatie: Albert Cuypstraat 116A

6 Weeks Fit Kickstart

Kick-off woensdag 18 september om 19:00 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 18 september om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op woensdagavond om 19:00 beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Woensdag 18 september > kickoff
 • Woensdag 25 september
 • Woensdag 2 oktober
 • Woensdag 9 oktober
 • Woensdag 16 oktober
 • Woensdag 23 oktober
 • Woensdag 30 oktober > Afsluiting

Locatie: Albert Cuypstraat 116A

6 Weeks Fit Kickstart

Kick-off woensdag 6 november om 19:00 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 6 november om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op woensdagavond om 19:00 beschikbaar bent, want dan vindt het vaste trainingsmoment plaats met je groep. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen.

 • Woensdag 6 november > kickoff
 • Woensdag 13 november
 • Woensdag 20 november
 • Woensdag 27 november
 • Woensdag 4 december
 • Woensdag 11 december
 • Woensdag 18 december > Afsluiting

Locatie: Albert Cuypstraat 116A

De kosten voor dit programma bedragen €349.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!
 

Stap 1: Je mailt naar fitprogrammas@theworkoutstudio.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het Kick-start programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen. 

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar tarieven en koop het 6 Weeks Fit – kickstartprogramma. 

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst! 

*****

Wil je starten wanneer het jou uit komt? Volg dan het 6 Weeks Fit Individual programma! Je kiest dan samen met jouw coach je start voor de 1-op-1 kickoff. Daarnaast zijn alle tussentijdse metingen op een moment dat het jou uitkomt. Flexibel en efficiënt! De kosten voor het persoonlijke traject zijn €395.

Let op: na betaling is je aanmelding bevestigd. Restitutie is niet mogelijk. In overleg kan in uitzonderlijke gevallen een andere startdatum overeengekomen worden. 

Voor wie is het kick-start programma?
Voor iedereen die zijn of haar sportritme weer wil oppakken en zich fitter, sterker en gezonder wilt voelen! Wij helpen jou om in 6 weken de basics van trainen en voeding onder de knie te krijgen, en helpen je hierin een ritme te vinden. Ook als je nieuw bent met groepslessen, krachttraining of sporten in het algemeen, is het programma voor jou geschikt!

Eerst even kijken hoe onze lessen eruit zien? Hier kun je een try-out boeken, kies bijvoorbeeld voor een Circuit of Power les!

Wanneer moet ik beschikbaar zijn?
Er is 1x per week een vast trainmoment om te sporten met de 6WF-groep, blokkeer dit vaste moment 6 weken lang in je agenda! Daarnaast plan je zelf nog 2 workouts in via het rooster op tijden die voor jou goed uitkomen. 

Wat als ik niet op het vaste moment kan?
De eerste keer (kick-off) ben je verplicht om aanwezig te zijn. Je krijgt dan veel informatie over het programma, voeding, maakt kennis met de groep & coaches én we doen fysieke testen. Helaas kan je dus niet deelnemen als je dan niet beschikbaar bent. Verder is ook de afsluiting belangrijk om bij te zijn, omdat we dan de eindmetingen doen!

Red je de vaste workout een keertje niet, dat is niet erg. Wel vragen we je om een de workout op een ander moment zelf in te halen, hiervoor kun je losse credits kopen.

Wat houdt de voedingscoaching in?
Tijdens de kick-off vertellen we je meer over voeding tijdens het sporten, daarnaast ontvang je wekelijks uitgebreide factsheets over de basics van voeding, training en lifestyle. Verder word je aan een voedingscoach gekoppeld, waar je wekelijks 15 minuten mee belt om je voedingsdagboek te bespreken. Dagelijks track je zelf jouw voeding middels een app. Wij helpen je uiteraard om hier wegwijs in te worden. 

Krijg ik een uitgewerkt voedingsschema?
Wij werken niet met vaste voedingsschema’s, juist omdat we erin geloven dat jij moet uitvinden wat voor jou het beste werkt! Uiteraard delen we wél veel recepten, leuke websites ter inspiratie en ook doen we genoeg suggesties.

Wat als ik mijn workouts niet haal?
We verwachten commitment van jou als jij je opgeeft voor dit programma, om jouw gestelde doelen te halen, zal je ook alles op alles moeten zetten! En wij helpen jou daar natuurlijk bij! Lukt het niet om alle workouts wekelijks te volbrengen, dan zullen we jou hierop aanspreken en weer motiveren om alles uit het programma te halen. Als je het vaste trainingsmoment met de groep niet haalt, verwachten we dat je deze op eigen gelegenheid en kosten inhaalt (extra les aanschaffen). 

Hoe zorgen jullie dat we voortgang zien? 
6WF start met het invullen van een intake, hierin leggen we je uit hoe je zelf thuis lichaamsmetingen en progressie foto’s maakt. Deze kun je tijdens (en na!) het programma op regelmatige basis herhalen, zodat wij kunnen bijsturen waar nodig.

Vervolgens trappen we tijdens de kick-off af met een presentatie over het programma, jouw planning, wat je van ons kan verwachten en vertellen we je meer over voeding. Gevolgd door fysieke testen, denk aan max aantal burpees in 1 minuut! Na 6 weken doe je een eindmeting, en herhaal je de fysieke testen zodat je echt goed je eindresultaten kunt zien!

Hoe meld ik mij aan?
Stap 1: Je mailt naar fitprogrammas@theworkoutstudio.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen. 

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar tarieven en koop het 6 Weeks Fit – kickstart programma. 

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst! 

Ik ben al lid bij jullie, wat kost het programma voor mij?
Als je bij ons een abonnement hebt dan pauzeren wij deze voor de duur van het programma, zodat je geen dubbele kosten betaalt! Vermeld zelf bij je aanmelding dat je een abonnement hebt.

Heb je bij ons een rittenkaart? Geen zorgen die zijn tot 1 jaar na aanschaf geldig en kun je dus ook na het programma nog inzetten!

Do I have to speak Dutch to follow this program?
You are welcome to join 6 Weeks Fit! However, all of our written content (e-mails, intake form, online learning modules) and the kickoff are in Dutch. Of course our coaches can also coach you in English, and help you if you’re lost with translating.

Wij beloven jou gegarandeerd succes! We zijn zelfs zeker zo zeker van onze zaak, dat wij jou terugbetalen wanneer je geen resultaat hebt geboekt. 

Natuurlijk verwachten wij wel 100% commitment en zitten hier een aantal voorwaarden aan. 

Voorwaarden

 1. Je stelt vooraf realistische doelen op samen met ons.
 2. Je bent iedere vaste training aanwezig met de 6WF groep. 
 3. Je volgt daarnaast zelf nog 2 lessen per week bij Studio en geeft elke les 100%. 
 4. Je trackt iedere dag al je voeding in MyFitnessPal. 
 5. Je blijft binnen het aangewezen macro en caloriebudget.
 6. Je hebt wekelijks een call met je voedingscoach en schrijft vooraf vragen op die je wilt stellen. 
 7. Je houdt je eigen spreadsheet bij waarin je je voortgang noteert zoals aanwezigheid lessen, wekelijkse lichaamsmetingen en progressie foto’s. 
 8. Je leest wekelijks de info modules die in de online leeromgeving.
Afvallen Amsterdam

6 Weeks Fit Advanced | Start: dinsdag 2 juli

Ben je een gevorderde sporter of heb je eerder aan 6 Weeks Fit meegedaan? En ben je op zoek naar net dat tandje meer en wil je graag meer leren over krachttraining? Dan is 6 Weeks Fit Advanced iets voor jou! 

In 6 weken ga je alles leren over krachttraining, de juiste techniek en voeding. De 2 vaste workouts per week zijn groepstrainingen waar je begeleidt wordt door een vaste trainer die jou helpen naar je eerste pull-up, een nieuw deadlift PR of heel veel push ups. Naast die 2 vaste workouts boek je zelf nog 1 of 2x per week (net wat jou uitkomt), een groepsles in aan de hand van ons reguliere rooster.

We starten het programma met een eerste kennismaking en een bewegingsanalyse, zo kunnen de trainers goed inschatten welke oefeningen en gewichten voor jou het meest geschikt zin interactieve workshop over voeding, motivatie, training zodat jij kunt gaan vlammen!

 

Je traint met een kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is en we echt kunnen werken aan jóuw doel. Aan de hand van jouw intakeformulier en jouw persoonlijke doelen stellen we een gericht (trainings)plan op en ontvang je een logboek waarin je je trainingen en bijbehorende resultaten gaat vast leggen.

Daarnaast houd je dagelijks je voeding bij en heb je wekelijks een 15 minuten coachcall met je voedingscoach. Door regelmatig meetmomenten in te plannen en je trainingen goed te loggen kunnen we iedere week goed je progressie monitoren en waar nodig tijdig kunnen bijsturen. Succes gegarandeerd!

 • Focus op sterker worden en krachttraining

 • 2x per week fullbody krachttraining met een vaste groep

 • 1 à 2x per week keuze uit groepslessen die aansluiten bij jouw doelen (Power Upperbody, Lowerbody of misschien toch een cardio sessie)

 • Persoonlijke begeleiding van voedingscoach en trainers

 • Een eigen logboek om je progressie te tracken


Heb je al een tijdje niet gesport? Dan raden we je aan te beginnen met 6 Weeks Fit en daarna door te knallen naar Advanced!

6 Weeks Fit Advanced –  Eerste kennismaking & Training
De eerste kennismaking & training vindt plaats op dinsdag 21 mei om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent.

Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op dinsdag om 19:00 uur & donderdag om 19:30 uur beschikbaar bent.

Dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 1 of 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen. 

De laatste 2 donderdag trainingen doen we de eindmetingen, deze lessen duren 1,5 uur.

6 Weeks Fit Advanced –  Eerste kennismaking & Training
De eerste kennismaking & training vindt plaats op dinsdag 2 juli om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent.

Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op dinsdag om 19:00 uur & donderdag om 19:30 uur beschikbaar bent.

Dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 1 of 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen. 

De laatste 2 donderdag trainingen doen we de eindmetingen, deze lessen duren 1,5 uur.

6 Weeks Fit Advanced –  Eerste kennismaking & Training
De eerste kennismaking & training vindt plaats op dinsdag 13 augustus om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent.

Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op dinsdag om 19:00 uur & donderdag om 19:30 uur beschikbaar bent.

Dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 1 of 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen. 

De laatste 2 donderdag trainingen doen we de eindmetingen, deze lessen duren 1,5 uur.

6 Weeks Fit Advanced –  Eerste kennismaking & Training
De eerste kennismaking & training vindt plaats op dinsdag 1 oktober om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent.

Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op dinsdag om 19:00 uur & donderdag om 19:30 uur beschikbaar bent.

Dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 1 of 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen. 

De laatste 2 donderdag trainingen doen we de eindmetingen, deze lessen duren 1,5 uur.

6 Weeks Fit Advanced –  Eerste kennismaking & Training
De eerste kennismaking & training vindt plaats op dinsdag 12 november om 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent.

Vervolgens zorg je dat je 6 weken lang op dinsdag om 19:00 uur & donderdag om 19:30 uur beschikbaar bent.

Dan vinden de vaste trainingsmomenten met je groep plaats. Naast deze trainingen plan je aan de hand van ons rooster nog 1 of 2 trainingen in. Check dus goed van tevoren of de workouts van het rooster in jouw agenda passen. 

De laatste 2 donderdag trainingen doen we de eindmetingen, deze lessen duren 1,5 uur.

Kosten voor het programma zijn € 379. 

Enthousiast? Meld je dan aan!

Stap 1: Je mailt naar fitprogrammas@theworkoutstudio.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het 6 Weeks Fit Advanced programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen. 

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar tarieven en koop het 6 Weeks Fit programma. 

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst! 

Note: Na betaling is je aanmelding bevestigd. Restitutie is niet mogelijk. In overleg kan in speciale gevallen een andere startdatum overeengekomen worden. 

Na deze 6 weken hopen we natuurlijk dat jij jouw doelen hebt mogen bereiken. Bevalt het jou goed en heb je weer nieuwe doelen in het vooruitzicht, dan is het mogelijk om door te stromen naar de volgende groep met nieuwe weekmails en meer diepgaande informatie. Je bent dan totaal 12 weken bezig en kan jij dus nog meer resultaat behalen.

Mail naar fitprogrammas@theworkoutstudio.nl voor meer informatie.

Wanneer moet ik beschikbaar zijn?
Zorg dat je de 2 vaste trainingsmomenten per week in je agenda zet! Deze trainingen doe je met je vaste groep en vaste trainer. Dit is dan ook hét moment om vragen te stellen en te kijken naar persoonlijk afgestemde aanpassingen! Verder plan je nog 1 of 2 workouts per week in aan de hand van ons rooster.

Moet ik eerst aan 6 Weeks Fit hebben meegedaan?
Nee, dit is geen must! Wel is het handig als je enige ervaring hebt met krachttraining, bijvoorbeeld met onze Power Fullbody. Heb je een tijdje niet gesport of heb je nog helemaal geen ervaring met krachttraining? Dan is 6 Weeks Fit wel een goede start om weer in een sportritme te komen en de basics aan te leren. 

Wat als ik een vast trainings moment mis?
Je krijg voor het programma totaal 12 credits (1 jaar geldig), zodat je naast de vaste trainingen nog 1-2x per week kunt sporten. Mocht je een van de vaste momenten onverhoopt moeten missen, dan vragen we je om de workout op een ander moment zelf in te halen, hiervoor kun je eventueel extra losse credits kopen.

Het is verder wel van belang dat je er bij de kickoff bij kunt zijn én ook de laatste 2 trainingen zijn belangrijk om bij te zijn, omdat we dan de eindmetingen (PR testen) doen!

Wat houdt de voedingscoaching in?
Tijdens de kick-off vertellen we je meer over de voeding tijdens het sporten en wekelijks ontvang je uitgebreide factsheets over  voeding, training en lifestyle. Verder word je aan een voedingscoach gekoppeld, waar je wekelijks 15 minuten mee belt om je voedingsdagboek te bespreken. Dagelijks track je zelf jouw voeding middels een app (MyFitnessPal). Wij helpen je uiteraard om hier wegwijs in te worden. 

Krijg ik een persoonlijk voedingsschema?
Elke week heb je een persoonlijke voedingscoach call, een telefoongesprek van 15 minuten. Hierin bespreek je jouw voedingsdagboek van de afgelopen week, de aandachtspunten en vooral hoe je dit de komende week kunt aanpakken. Wij delen veel recepten en informatie doormiddel van factsheets en in de Whatsappgroep

We bieden géén uitgewerkte dagschema’s, juist omdat we geloven dat jij moet uitvinden wat voor jou werkt. Daar gaan we je mee helpen!

Ik wil sterker worden en ook afvallen. Is dit programma dan geschikt voor mij?
Absoluut! Ook wanneer je in een calorietekort zit (om af te vallen) kun je nog steeds kracht opbouwen. Wij helpen je met deze specifieke doelen!

Het 6 Weeks Fit Advanced programma spreekt mij aan, maar ik wil liever geen bovenlichaam trainen, kan dat?
De 2 vaste workouts met de groep zijn gericht op fullbody, hier zit ook een stukje bovenlichaam in. Wel kun je de gewichten voor deze oefeningen zo aanpassen dat voor jou de nadruk ligt op het onderlichaam!  

Ik heb een vakantie geboekt die valt in de periode van het programma. Kan ik die lessen later inhalen?
Je krijg voor het programma totaal 12 credits (1 jaar geldig), zodat je naast de vaste trainingen nog 1-2x per week kunt sporten. Mocht je een van de vaste momenten onverhoopt moeten missen, dan vragen we je om de workout op een ander moment zelf in te halen, hiervoor kun je eventueel extra losse credits kopen. Mocht je aan het einde van het programma credits overhebben dan kun je deze nog tot 1 jaar na de start van het programma inzetten.

Hoe meld ik mij aan? 
Stap 1: Je mailt naar fitprogrammas@theworkoutstudio.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen. 

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar tarieven en koop het 6 Weeks Fit programma. 

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst! 

Ik ben al lid bij jullie, wat kost het programma voor mij?

Als je bij ons een abonnement hebt dan pauzeren wij deze voor de duur van het programma, zodat je geen dubbele kosten betaalt. Heb je bij ons een rittenkaart? Geen zorgen die zijn tot 1 jaar na aanschaf geldig en kun je dus ook na het programma nog inzetten. 

Wij beloven jou gegarandeerd succes! We zijn zelfs zeker zo zeker van onze zaak, dat wij jou terugbetalen wanneer je geen resultaat hebt geboekt. 

Natuurlijk verwachten wij wel 100% commitment en zitten hier een aantal voorwaarden aan. 

Voorwaarden

 1. Je stelt vooraf realistische doelen op samen met ons.
 2. Je bent iedere vaste training (2x) aanwezig met de 6 Weeks Fit Advanced groep. 
 3. Je volgt daarnaast zelf nog 2 lessen per week bij Studio en geeft elke les 100%. 
 4. Je trackt iedere dag al je voeding in MyFitnessPal. 
 5. Je blijft binnen het aangewezen macro en caloriebudget.
 6. Je hebt wekelijks een call met je voedingscoach en schrijft vooraf vragen op die je wilt stellen. 
 7. Je houdt je eigen spreadsheet bij waarin je je voortgang noteert zoals aanwezigheid lessen, wekelijkse lichaamsmetingen en progressie foto’s. 
 8. Je leest wekelijks de info factsheets die via de mail gestuurd worden.

10 Weeks Workout Mama | Start: dinsdag 4 juni

Mama’s to be opgelet! Wil je blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed wat wel en niet mag. Of wil je gewoon fit blijven en trainen onder professionele begeleiding? Doe dan mee met 10 Weeks Workout Mama. 

Onze gecertificeerde pre & postnatale trainers begeleiden jou 10 weken lang, zodat jij fit en zonder klachten je zwangerschap door komt. Daarbij organiseren we 5 seminars over o.a. het bekken (fysio), fysiologie & krachttraining, zwangerschapsyoga en postpartum plan. Zodat je naast het trainen ook van alles leert over jouw lichaam!

PS: Dit programma is alleen voor vrouwen die zwanger zijn (prenataal). We zijn ook achter de schermen bezig met een programma voor na je zwangerschap (postnataal), dit volgt na de zomer. Houd de website en onze socials in de gaten.  Je kan natuurlijk wel gewoon mee doen met onze Workout Mama lessen, deze zijn ideaal om weer rustig op te bouwen na je zwangerschap.

Het programma is voor alle trimesters toegankelijk. De ervaring leert dat je het 1ste trimester vaak minder energie hebt, misselijk bent en je hoofd niet naar sporten staat. Dus ons advies is dat je deelneemt tijdens het 2de of 3de trimster. Het 10 weken programma is inclusief:

 • 1 vaste training per week met een vaste groep van 17:30 tot 19:00 uur. 
 • Onbeperkt toegang tot alle Workout Mama + Power lessen
 • Persoonlijke intake call 
 • 5 seminars over bekkenfysio, fysiologie & krachttraining, zwangerschapsyoga, postpartum plan & voeding (zie onderstaand voor meer informatie)
 • Trainingsplan
 • Handleiding & factsheets via de mail, zodat je alles leert rondom jouw lichaam en zwangerschap


Wat kan je verwachten?

Elke week een vaste training met jouw Workout Mama groep
Op de vaste trainingsdag doe je meer dan alleen trainen. De ene week ga je 30 minuten met gelijkgestemden ervaringen delen en vervolgens een uur trainen. De andere week (totaal 5x) komt er een EXPERT een seminar geven van 30-40 minuten en vervolgens ga je 50-60 minuten trainen. 

De 5 seminars
Naast trainen willen wij jou heel graag kennis meegeven over jouw lichaam. Zo weet je beter waarom je iets beter wel of wellicht beter niet kan doen. Ons doel is om jouw lichaam sterk en gezond te houden, en dat je snapt wat je aan het doen bent. 

 1. Seminar fysiologie & krachttraining (kick-off)
  Wat gebeurt er met je lichaam rondom bekkenbodem, diastase, rechte buikspieren en hoe passen wij krachttraining hier op aan. Wat ‘mag’ je nou wel of niet?
  • Deze eerste seminar duurt ongeveer 1 uur, zodat we de basis goed kunnen uitleggen én om kennis te maken met elkaar. Je kunt die dag eventueel zelf nog een sportlesje boeken
 2. Gastles Zwangerschapsyoga
  Focus op ademhaling en mobiliteit.
 3. Seminar bekkenfysio
  Wat zijn klachten die je niet mag negeren, de meest voorkomende klachten en hoe werkt een onderzoek bij bekkenfysio? Vragen kun je ook van te voren insturen om aan de fysio te vragen.
 4. Seminar voedingsdeskundige
  De meest voedzame recepten, omgaan met cravings, beste opties hierin en tips voor voeding tijdens 4e trimester. Samen tips delen!
 5. Seminar postpartum plan
  Hoe pak je het sporten ná de bevalling weer veilig op? Bijvoorbeeld: welke ademhalingsoefeningen kun je doen, wanneer kun je weer veilig hardlopen en zware krachttraining doen.
 
Het fijne van zo’n programma is dat je met gelijkgestemden bent en er altijd een kop thee voor jullie klaar staat! Zodat je samen jouw leuke, maar natuurlijk ook minder leuke momenten met elkaar kan delen. 

Workout Mama programma –  Kick-off woensdag 1 mei om 17:30 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 1 mei om 17:30 – 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 10 weken lang op woensdag van 17:30 tot 19:00 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten en seminars met jouw vaste groep plaats. Naast deze trainingen mag je ook onbeperkt gebruik maken van de Workout Mama lessen en Power lessen die op het rooster staan. 

Alle data groepstrainingen:

 • 1 mei: kick-off
 • 8 mei
 • 15 mei: bekkenbodem fysio
 • 22 mei: voeding
 • 29 mei
 • 5 juni
 • 12 juni: yoga
 • 19 juni
 • 26 juni
 • 3 juli: afsluiting en postpartum plan

Workout Mama programma –  Kick-off dinsdag 4 juni om 17:30 uur
De kick-off vindt plaats op dinsdag 4 juni om 17:30 – 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 10 weken lang op dinsdag van 17:30 tot 19:00 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten en seminars met jouw vaste groep plaats. Naast deze trainingen mag je ook onbeperkt gebruik maken van de Workout Mama lessen en Power lessen die op het rooster staan. 

Alle data groepstrainingen:

 • 4 juni
 • 11 juni
 • 18 juni
 • 25 juni
 • 2 juli
 • 9 juli
 • 16 juli
 • 23 juli
 • 30 juli
 • 6 augustus – afsluiting

Workout Mama programma –  Kick-off woensdag 10 juli om 17:30 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 10 juli om 17:30 – 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 10 weken lang op woensdag van 17:30 tot 19:00 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten en seminars met jouw vaste groep plaats. Naast deze trainingen mag je ook onbeperkt gebruik maken van de Workout Mama lessen en Power lessen die op het rooster staan. 

Alle data groepstrainingen:

 • 10 juli
 • 17 juli
 • 24 juli
 • 31 juli
 • 7 augustus
 • 14 augustus
 • 21 augustus
 • 28 augustus
 • 4 september
 • 11 september

Workout Mama programma –  Kick-off dinsdag 13 augustus om 17:30 uur
De kick-off vindt plaats op dinsdag 13 augustus om 17:30 – 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 10 weken lang op dinsdag van 17:30 tot 19:00 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten en seminars met jouw vaste groep plaats. Naast deze trainingen mag je ook onbeperkt gebruik maken van de Workout Mama lessen en Power lessen die op het rooster staan. 

Alle data groepstrainingen:

 • 13 augustus
 • 20 augustus
 • 27 augustus
 • 3 september
 • 10 september
 • 17 september
 • 24 september
 • 1 oktober
 • 8 oktober
 • 15 oktober

Workout Mama programma –  Kick-off woensdag 18 september om 17:30 uur
De kick-off vindt plaats op woensdag 18 september om 17:30 – 19:00 uur. Het is belangrijk dat je daar bij bent. Vervolgens zorg je dat je 10 weken lang op woensdag van 17:30 tot 19:00 uur beschikbaar bent. Want dan vinden de vaste trainingsmomenten en seminars met jouw vaste groep plaats. Naast deze trainingen mag je ook onbeperkt gebruik maken van de Workout Mama lessen en Power lessen die op het rooster staan. 

Alle data groepstrainingen:

 • 18 september
 • 25 september
 • 2 oktober
 • 9 oktober
 • 16 oktober
 • 23 oktober
 • 30 oktober
 • 6 november
 • 13 november
 • 20 november

De investering is: € 389

Voor iedere week dat je eventueel eerder moet stoppen in verband met jouw bevalling of medische reden, krijg je een week tegoed in vorm van een onbeperkt sport abonnement voor na je bevalling. 

Enthousiast geworden? Meld je dan aan!

Stap 1: Je mailt naar fitprogrammas@theworkoutstudio.nl en zegt dat je je graag wil aanmelden voor het programma met de startdatum erbij. Uiteraard kan je ook nog eventuele vragen stellen. 

Stap 2: Je schaft het programma aan door de betaling in orde te maken. Ga naar tarieven en koop het 10 Weeks Workout Mama programma. Pas na betaling is je aanmelding bevestigd en een plekje gereserveerd!

Het is belangrijk dat wij van te voren met jou in contact zijn geweest, zodat we vooraf enkele vragen kunnen stellen en ons kunnen voorbereiden op jouw komst! 

6 Weeks Voedingscoaching

Wil jij aan de slag met een op maat gemaakte voedingscoaching om af te vallen, of om je voeding te verbeteren zodat je je fitter voelt? In een traject van 6 weken begeleidt één van onze coaches jou naar een gezondere en fittere levensstijl. 

We trappen het traject af met een intakeformulier, zodat we goed weten waar we je straks met voeding op begeleiden, en wat je macro-behoefte wordt: hoeveelheid vetten, eiwitten, koolhydraten en calorieën die jij nodig hebt passende bij je doel.

Tijdens een zoom-call met je coach voer je lichaamsmetingen uit en wordt je intakeformulier besproken.

Dagelijks track jij je voeding en 2x per week check je online in met je coach, daarnaast voer je ook nog wekelijks lichaamsmetingen uit.

Dit programma duurt 6 weken, je startmoment stem je zelf af met je voedingscoach. Naast je tweewekelijkse contactmomenten met je coach, voer je ook nog iedere week lichaamsmetingen uit zodat jij éxtra goed je progressie kan zien. 

De kosten voor dit programma zijn €249,-. 

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Mail ons dan op fitprogrammas@theworkoutstudio.nl

BBB Amsterdam